За мноооогу помалку време со ова темпо се учи. Може, ако успееш да фатиш проект. Не се доаѓа лесно до пракса/работа во оваа бранша. Фигма или ХД воопшто не се тешки за совладување. Одма се учат.
Ако нема воопшто искуство во оваа бранша ќе и треба повеќе време, треба да учи типографија, бои, основи бар на фотошоп/илустратор, не се учи тоа така брзо.
Дали некој има полагано за официјален istqb foundation сертификат во семос? Ако може да сподели искуство
Zainteresiran sum da se zapisam na Akademija za Digitalen Marketing no se dvoumam pomegju Semos,Seavus ili Brainster. Bi sakal da slusnam iskustva i mislenja okolu istoto. Blagodaram
Дали некој слушал академија за UI/UX во Seavus и како сте задоволни во однос на помош за вработување после завршување?
Искуство со академија за програмирање од сеавус има ли некој ? И за предзнаење дали мора или не да имам некој документ или некој доказ ?
дали некој има аплицирано за ваучерите на Бреинстер? дали добивте одговор? вистина ли е дека има толкава заинтересираност или се е маркетинг?
Јас имав аплицирано и тоа апликацијата не ми беше ни довршена и наводно добив попуст и можност. Според мене апла се познава дека се е маркетинг.