Semos/Brainster/Seavus Академија

Дискусија во 'Образование' започната од WhiteCat33, 14 мај 2021.

1. vlado_45

vlado_45 Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2024
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    71
    Јас баш сакав на Креатив хуб за ХР, но кога прочитав по форуми, повеќето негативно мислење имаа. Маркетингот им е 10, тоа ме привлече, но треба да истражеш.

На Tam4yy и Rubiii им се допаѓа ова.
  2. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.018
    Луѓе, ај малце сериозно, Брејнстер се курсеви (значи за било кого, нит диплома ништо не бараат) не знам каква е таа пракса договорена/ветена али еве, ја иам електро, па пракса не ми е ветена, а богами ни работа, затоа сум у странство.

Don't buy that shit

На theunforgiven, Mumoftwo30 и eliesaab им се допаѓа ова.
  3. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.721
    Допаѓања:
    5.494
    Деко, јас сум М-р по право и знам какви права и обврски произлегуваат при воспоставување на деловен однос, регулиран со Договор…
    Штом не се достојни и моќни да реализираат, исфрли го тој член и не продавај фејк услуга.

Лично, највеќе ради тоа ги одбрав, инаку во Бреинстер ќе посетував.
    накрај времето, трудот и 1500е во празно отидоа….
    Очекував барем за најангажираните ќе има некоја предност, со оглед дека парслелно и отпосле имаше огласи во компаниите на предсвачите, а притоа тоа беше споменувано како можност.
    Пресмешно, од нигде никаде никнаа натпреварите (кои беа со слаба посетеност нормално) за влез на интервју и тоа во фирми рандом кај нивни екс студенти кои сами се снашле хаххах

тотално разочарување, но едно е да пласираш одреден бренд или постигнеш успех, но суштинста е да го задржиш тоа инстант скалило.

Последна измена: 30 јули 2025
    На Sweetymk и Tam4yy им се допаѓа ова.
  4. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.018

Iskreno, rekla sam sta sam rekla - pak ke kazam, ja so IT degree, pa gi hejtam poso vrska nemaat ... ako na nekogom u napraile usluga, bas mi e drago ..

На Rubiii и eliesaab им се допаѓа ова.
  5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.216
    Допаѓања:
    5.539
    Не трошете пари за ХР академијата од Creative Hub. Најзалудно потрошени пари.. They are winging it, буквално.
    Ако веќе сакате да одите на некоја ХР академија, тогаш Семос е каде каде подобра.
    Сум била на двете, ова е од искуство.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.018

Извини, малце ми е краток одговорт, али се надевам ме разбра, ако не, ќе дообјаснам. Позз