Јас баш сакав на Креатив хуб за ХР, но кога прочитав по форуми, повеќето негативно мислење имаа. Маркетингот им е 10, тоа ме привлече, но треба да истражеш.
Луѓе, ај малце сериозно, Брејнстер се курсеви (значи за било кого, нит диплома ништо не бараат) не знам каква е таа пракса договорена/ветена али еве, ја иам електро, па пракса не ми е ветена, а богами ни работа, затоа сум у странство. Don't buy that shit
Деко, јас сум М-р по право и знам какви права и обврски произлегуваат при воспоставување на деловен однос, регулиран со Договор… Штом не се достојни и моќни да реализираат, исфрли го тој член и не продавај фејк услуга. Лично, највеќе ради тоа ги одбрав, инаку во Бреинстер ќе посетував. накрај времето, трудот и 1500е во празно отидоа…. Очекував барем за најангажираните ќе има некоја предност, со оглед дека парслелно и отпосле имаше огласи во компаниите на предсвачите, а притоа тоа беше споменувано како можност. Пресмешно, од нигде никаде никнаа натпреварите (кои беа со слаба посетеност нормално) за влез на интервју и тоа во фирми рандом кај нивни екс студенти кои сами се снашле хаххах тотално разочарување, но едно е да пласираш одреден бренд или постигнеш успех, но суштинста е да го задржиш тоа инстант скалило.
Iskreno, rekla sam sta sam rekla - pak ke kazam, ja so IT degree, pa gi hejtam poso vrska nemaat ... ako na nekogom u napraile usluga, bas mi e drago ..
Не трошете пари за ХР академијата од Creative Hub. Најзалудно потрошени пари.. They are winging it, буквално. Ако веќе сакате да одите на некоја ХР академија, тогаш Семос е каде каде подобра. Сум била на двете, ова е од искуство.