Да не прочитав тука, немаше да знам дека постои таков сајт кај нас... Имам пријател психијатар, ќе му кажам да се зачлени, ќе има полни раце работа...
Јас сум психијатар и немам работа баш таму. Хаотично е во секој поглед а и сеуште не е пробиено како што треба.
Оние што крадат слики од интернет за да ги престават како свои за полесно да воспостават контакт или да привлечат внимание ??? Или што се преставуваат како женски или парови ??? Неспособноста за вербална комуникација тука ја прикриваат со тоа што пишуваат дека се способни за се и сешто
A bre lugje toa se se pederasi koi se pod lazni nikovi kopiraat sliki od drugi sajtovi i gi stavaat.Neodamna slucajno go otvoriv istite sliki od edna takanarecena tipka gi sretnav na drug sajt so drugo ime.Ajde procitajte koi se registrirani Amerikanki Brazilki..... na tie im e dojdeno do seksbuk nas nemaat tie tamu e*aci pa nasite im trebaat.Glupost nevidena
Bev nekolku dena na stranata...zenskite ili laznite profili kako i da e voopsto ne pisuvaat a ima dosta maski koi si baraat alat za da gi obraboti , znaci za normalen seks muabet ili erotski muabet ili opstmuabet tamu ne postojat likovi...
Ахахахахаахаа се зачленив.За секунда добив можда над 20 лп.Се замуабетив со еден 40год.(го ладам) Викам мн сум помлада од тебе вика не е проблем ќе те учам на се ќе ми бидеш како прваче ахахахахаахахахааа умрев крај! Го прашувам која е твојава професија вика свој бизнис си имам. (ахам даа) Како и да е.Сајтов е создаден за заебавање и трошење време.
@Prijatelot шо тоа не ? Исто така на сајтов сретнав и парови кои имаат 48год и бараат да им се придружи уште една личност ;/ Хм го бришам акаунтот ..
после некое време го реактивирав профилот..има интересни видеа од парови..па им прикачив и јас нешто ново..
Јас се мислев љубов му фали на светов, а не секс ама полесно секс се наоѓа и полесно се продава затоа и ова се продава на нет.
Jas bev prijavena na nego no e glupav sajt.Site baraat sex pa duri i za pari glupavo e i nepristojno.