Да да еве ја големата по сите формули и рецепти, пред овулација.. А другите се мажиња, по сите пресметки по овулација :/
А тие што не знаат кога зачнале. Или е 2 дена пред, или е на ден, или е 2 дена после. И сеа? какво ќе е бебче?
Ќе се види на ехо Какво и да е, здраво живо да расте да се роди и да радува родители Исто се сакало и син и ќерка
Па нормално ..Кога ќе ги видиме цртките не размислуваме какво е нели? Едноставно радоста си го прави своето.
Првото во 12та го погодија, второво пак еве 12та имаме претпоставка што е ама ке видиме за 100% сигурност во 16та недела, мада мислам не утнува докторкава
Знам како е, исто и мене ми кажа гледам нешто ама ај за сигурно наредна контрола хаха, и не згрешил, again.
Мариз мила кај тебе ништо од методов за среќа... готово натаму здравје не се осудувам на трето јас хахаха
Хеј женски, ние се одлучивме за второ, сакаме да пробаме но овој пат да биде девојченцее Читав за овој метод, дали има некој со позитивно искуство и по некои совет освен советот за 2-3 дена пред овулација..