Сите песни ѝ се преубави, гласот, текстовите... совршена е Оваа ми е омилена досега, толку моќна и мотивирачка...
Го гледавте оваа со Сиа ? Џејмс ми е закон човек бе ептен го бива а и многу убаво си ги склопува овие караоке шоуа во кола ептен убава идеа . Сиа ја обожавам иначе ептен убави песни има оргинална ми е во се
Да, ептен стварно го бива и знае како да направи шоу. Најинтересно ми беше кога и вика: "Can you help me get to work?" и Сиа: "Of course, I'm really good at directions." , а она не гледа. Кога сме веќе кај шоу и Џими Фалон е добар. Еве го видеово кога Сиа беше гостинка кај него. И јас ја обожавам женава, инаку многу ми е криво што нема да можам да и одам на концерт кога ќе дојде во Европа летово. Толку ја обожавам што мислам дека ако имам ќерка ќе ја крстам Сиа. Него, ај ние шо си ја сакаме да се собереме и да направиме караоке едно.
Jас со оваа се заразив. И да, Шакира дефинитивно си испушти хитче, а лом ќе направеше со песнава. Кога сме веќе кај песнава, едно големо браво за дечково.
Девојчето е неверојатно. И мене ми се супер комбинација. Не сум некој љубител на стилов (музички),ама ги обожавам видеата баш ради малечката.
Еве го настапот на Сиа на фестивалот 'Coachella'. Дури и оние кои не и се фанови коментираа дека нејзиниот настап беше најубав. Најубаво ја испеа 'Titanium' и кореографијата и беше добра и емотивна. http://consequenceofsound.net/2016/04/coachella-is-losing-its-shit-over-sias-performance/
Срце ме бoли штo не сум тaму. Денoвиве ни нa We Heart It не се уклучувaм, знaм декa врие слики oд фестивaлoв...
SIA - BLACK AND BLUE Break down, tears fall to the ground. Tell myself do it, nothing can be found. When you're fighter, you are fighter. You're fighter, fight on baby. Some days I'm sure I lose the faith, some days I cannot find my faith. But I just fight on, I just fight on. I just fight on baby, baby. And I am a wounded warrior and know that the enemy is close and in. I am a wounded warrior looking for someone to let me in. [Chorus] Black and blue, I'm begging you. Take me in, I'm surrendering. Black and blue, but if I'm with you, if I'm with you, I'll live to fight all through. I'll let go, walking into the unknown. If I surrender, if I lay my arms down, Am I a fighter? Am I a fighter? Cause I've been fighting so long, baby. And I am a wounded warrior and now that the enemy is close and in. I am a wounded warrior looking for someone to let me in. [Chorus] Black and blue, I'm begging you. Take me in, I'm surrendering. Black and blue, but if I'm with you, if I'm with you, I'll live to fight all through. I am a wounded warrior and now that the enemy is close and in, close and in. Looking for someone to let me in. [Chorus] Black and blue, I'm begging you. Take me in, I'm surrendering. Black and blue, but if I'm with you, if I'm with you, I'll live to fight all through. Немам зборови за женава..Значи свака и част.
Има некои убави песни, певливи, ритмични, но ништо посебно, нешто од стилот на Шакира, Ријана ... Исто па исто. Плус ме нервира што прави фама, па го крие лицето итн итн
Кечо, случајно ја најдов песнава. Не знам дали ја напишала за некого или не, ама ептен е јака. @ЈеленаЏиш Јелена, лицето си го крие поради приватност и други работи. Според мене воопшто не прави фама за разлика од другите пејачки таму, на пример како Ријана со оние златни слушалки.
Да де, као социјална анксиозност, а всушност фама прави, како и сите пејачки. Алергична сум на драма квинс и атеншн 'хорс. За Ријана знаеме веќе ... соблекување, тепачки ова она... Ужас. Јас сакам да слушам музика, да не ги гледам по можност.