Sims 3 Кенди убава куќичката,ми се свиѓа Сакав да прашам да не знае некоја од вас, ги спуштив од таа страната погоре од Смајли повеќе мебел и кревети детски,брачни,бебешки и ги инсталирав,ама кога ќе влезам во Buy mode ми ги нема тие само една детска табла за играње и еден дајнинг стол ги има и на нив има едно зелено извичниче дека се спуштени,а другите не знам кај се ,а инсталирани се
Sims 3 Оххх исти проблем,и кај мене така мн работи предмети симнав,кревети,масички,столчиња сите ги исталирав а само некои ги имам,другите ги нема во играта
Sims 3 Па,да не згрешаваме во нешто случајно? Јас по препорака на самата игра го инсталирав EA downlaoder и пак ништо,знаеш што ми се случи после тоа?Два пати,после 10 минути играње,на сред игра ми се исклучи комп.,па мораше после да го поправа со се виндоус и тоа сама(ова вчера беше) среќа сега работи.
Sims 3 Тоа е така затоа што некои од додатоците(објектите) се за додатоците од играта,кога ќе ги имаш додатоците а не само основата тогаш ги има и тие
Sims 3 Да да и јас баш на тоа помислив,ми текна бидејки кога ги исталирав кога ми се појавуаше ерор ми покажуваше дека фалат некои податоци и ми текна...ехххх сега сакам и додатоците да ги имам ненасеитна сум станала
Sims 3 Еве ја мојата куќичка внатре Детска соба (втори кат) Спална (втори кат) Ходникот на (втори кат) Купатилото и тарасата (втори кат) Салонот (први кат) Трпезарија (први кат) Кујна (први кат) И уште еднаш целата куќа Ај само видете дали се отвараат сликите, затоа што слаб ми е интернетот и не ми ги отвара до крај
Sims 3 Убава куќичка Кенди. Само имам една забелешка за горниот кат иако рече дека не е целосно среден Да не заборавиш ограда кај скалите да ставиш
Sims 3 Шугар, ако ти е слаба конфигурацијата не ја симнувај! Јас за џабе ја симнав и ја направив, кога ги пуштам да живеат ми сецка И сега ќе ја анинсталирам и ќе си ја инсталирам Симс 2 со додатоците... Џабе 5 и нешто ГБ
Sims 3 Јас ја имам ама неможам да се вклопам. Кевој бев ко си ја симнав, па и дека се инсталира...Мераци. Море ко ќе сум послободна ко ќе и седнам и цела ќе ја проучам! За инает А многу е по кеф од минатата симс што ја имав Ко ќе си направам прекрасна куќа ќе ви се пофалам Ете така Едит:Заборавив на сексилејди да и кажам дека куќана и е прекрасна :up:
Sims 3 Еее тебе барем ти ја инсталирало мене не ни сака да ми ја инсталира Али цд си е цд ама не ми се даваат толку пари за игра што незнам и дали ќе имам време да ја изиграм
Sims 3 Smilly ја симнав од замунда ама има околу 6 месеци ако не и повеќе од кога е симната и така место ми фаќа во компјутерот. Сега полека полека ќе се заразам