Неможам да редактирам па затоа пишувам мислења едно под друго ,се извинувам За информација сите што симнувате симс 3 од замунда треба кракот посебно да го симнете(исто на замунда го има да не лутате ко мене )
igrava e super ali me nervira edino so u sobata koa ke staish krevet za dvajca mora da ima mng prostor okolu nego , i vrti 29304 krugovi okolu krevetot ..
Незнам што е проблемот кај мене, пред тоа без ЦД можев да ја уклучам, сега со истото ЦД ми вели не било оригинално ЦД да го рестартирам... Кревам раци, играва ќе ме полуди.
Јас се истрчав сама да ја симнам симс 3...и нормално обидот беше неуспешен потоа го замолив брат ми да го стори тоа,наместо мене.. А потоа ми рече дека ми тебале 3 факултети за да успешно сум ја симнела..
Дечки конкретно за кракот, пишав и погоре објаснување ама еве пак ќе ви го пишам. Отворете го фолдерот Crack и копирајте се што има таму. Тоа треба да го пастирате онаму каде што се симнала играта(некаде во Local Disk (C највероватно) и тоа конкретно прво кликнете на Game->Bin и тука треба да го направите тој paste. Понатака во истиот фолдер Bin ќе ја барате Симс апликацијата (мора да ја има таму), кога ќе ја најдете ќе и направите еден shortcut на desktop и потоа кликнете на нејзе и ќе се уклучи играта. Затоа пишав да направите shortcut бидејќи секогаш кога ќе сакате да ја играш играта ќе кликнете на таа икона.
Не е пуштена во продажба уште, ќе биде на почетокот на септември. Има демо верзија, можеш само да креираш сим, но не и да градиш и да играш. Пробував да го симнам демово од торент, ама ми се чини нема ниту еден што работи...
Одедте на https://www.origin.com/en-ie/store/free ... emos-betas и стиснете донлоад на симс 4 демо после ќе треба да ви се симне оригин и да се инсталира па после демото автомацки се симнува и инсталира. Друго симс 4 во европа излегува на 4 Септември а во америка на 2ри.Торент ќе има покасно освен ако не ја купите 3000 илјади ќе биде сигурно
Дали некој знае на Симс 3 кога ќе направам фамилија и нели треба да се стави во куќа па да се стават пари за да можам да купам друга,убава куќа, знаете ли како да ги извадам од претходната куќа и да ги ставам во новата? Цела вечер се мачам, никако да успеам.
Зошто не можам да си ја спуштам Симс? Колку зафаќа место во комп. Сакам само Симс 2 знам треба да ја симнам симс 1...
Девојки значи конечно после толку маки ја симнав Sims 3 Late Night ама сеа неможам да се снајдам. Ги имам играно и Sims 2 Double Deluxe и Sims City и ми било лесно, ама што е ова бе ко прво незнам кај да одам хаххаа Ги внесов тие луѓето у куќа и ги потрошив сите пари . Знае ли некој друг начин на заработување пари, освен што идат на работа? Се надевам дека ме сфативте што сакам да кажам