Дури и Симс 3 беше подобра од оваа бееееее. Едино што е подобро во 4ката е Create a Sim и сите тие слајдери и финти.Графиката,морав на Low да ја ставам оти ке кочеше до немајкаде. Вие што мислите,добра е?
Некој што ја има инсталирано Sims 4 дали му бараше product code за да ја активира играта на orgin за да може да ја укл??
Има ли симс да си ја симнам преку интернет бесплатно или каде да го купам цедето? Ја имам играно симс 1 и интересна беше
Ја симнав од арена бг али се чекам крак да стаат во недела па ќе се чека.Нејкам сеа да ја симнувам пак кој ќе ја чека 3 саати, 8 гига се во прашање
Успеав да ја уклучам симс . ама мене Симс 3 ми е многуу поубава и преална посебно градовите во симс3 ми се многу порелани и скоро во се сеа за сеа ми е поубава симс 3. Можеби уште не сум навикната на симс4 :/
Мене не ми се уклучува,ерор ми пишува,од неколку страни ја спуштив некаде ми се инсталира некаде ерор имам ама не можам да ја најдам .Ај дај те ми линк од некоја испробана.
Каде да најдам код за симс 4? секаде пробував да симнам key code generator ама секаде со вируси или со оние анкети што мора да го ставаш мобилниот број и да праќаш порака некаква а јас не сакам така.. може помош ако знаете? само кодот за инсталирање ми остана едвај ја најдов самата игра да ја симнам....
Значи незнам што се дешава во 2009 кога излезе тројката немав никоаков проблем веднаш ја симнав и инсталирав а со четворкава маки терам, рекоа дека ќе има крак денеска ама абер нема изгледа ќе морам да ја барам со друг торент
Од овде: https://kickass.to/the-sims-4-origin-pc ... 65594.html Ама треба да се има инсталирано тоа ориџин чудото и после тоа ми бара product code што значи дека треба да ја купиме за на паковката на цедето да го најдеме кодот. Не можам крак да најдам, нити кодот, ќе почекам уште една недела да не се појави случајно. А да ја купиш чинела 50 евра, а можеш и за околу 1600 денари да го купиш кодот, ама не се исплаќа. Ако знае некој од вас финта како да си ја инсталирам, ќе и бидам благодарна многу.
Da ja ima kaj nas vo Prilep 100 den. e Jas sakav da si ja kupam, i vo momentot se setiv deka ne mi raboti rezacot. (izvinete za fonton od mobilen sum)
Дали во папката од кај што ја симна има The sims 4 launcher (или така нешто).. Ако има на оригин во опции горе кликни Go offline и кликни на тоа sims 4 launcher..