Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Daa za 100 :D em nema sa trosis net, em ke si ja imas zasekogas :D

2. SuperGirl8

SuperGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    205
    Оф леле, јас мислев дека е сега поскапа, па ќе поефтини за некое време ама... Иначе симс 2 и 3 си ги купив, ама чекав цела недела да стасаат |( .. Со кој ум трошев интернет за 4 :fubar: .. АХАХАХХА

3. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Нема шанси за 100 денари да ја добиеш вистинската игра. Официјалната цена и' е 60 евра (http://www.thesims.com/sv_SE/ ) без екстензии. За 100 денари или ќе ви дадат празно CD, или од торент симната, без код. :wasntme:

4. Catherayn

Catherayn Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    189
    Какво купување луѓее :D Не се губете многу многу едноставно во торентот коа ке го инсталирате си наоѓате фајл крак кај што пишува и тој го копирате во местото кај шо ви е инсталирана игрицата и нели има други фолдери..Стискате на Game,Bin и потоа на тоа наредното едноставно им правите копи пејст на работите од крак фолдерот.. Ако работите се океј,ке ви се појави едно прозорче Copy Replace нешо у тој стил стегате реплејс алл и потоа на ориџин веќе ако имате акаунт се ставате офлајн и толку! :D

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Супергрл нема launcher има само TS4, а можеш линк за кракот да ми пратиш или овде постирај го или по ЛП. Инаку изгледа го најдов кодот кога се најавив invisible, сега ќе пробам да го внесам, треба да почекам зошто ми се рестартира ориџинот.
    П.С сега не сака од оффлајн да ми се направи онлајн и на секое се рестартира, чаре некое?

6. swath.a

swath.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    21
    Феминки знае некој колку се оригиналот симс 2 или 3 во скопје.Баш ме интересира

7. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Абе ако има некој асален крак за симс 4 нека го постира овде, се испробав и пак од оригин ми бара код |(

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Џабе ќе биде пак. И пак ориџин ќе бара, значи решението е на ново да се купи, ама нема да фрлам 50-60 евра па што сака нека биде.

9. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    И јас си го викам истото ама 3000 да давам за еда игра и + за expansion and stuff packs да давам уште по 2000 нема шанси, ќе си ја играм ја тројката сите додатоци ги има за симнување, кој има пари за фрлање нека ја плаќа 70 долари :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  10. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    а да те прашам дали коа играш подолго од како ке одат да се тушираат или во вц ти остануваат како пиксели заматени :D :D :D
    зашо мене така ми се праи

11. ivana.iva

ivana.iva Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    7

Не бара оригин ако имате крак како што треба, јас ја симнав уште првите денови кога ја пуштија на интернет, има чекори што треба да се направат за да не ви дава никаов ерор. Еве линк од страната на skidrow, овие ја имаат пуштено за симнување(сеуште нема reloaded верзија), имаат и крак и објаснува се за оригин. http://skidrowcrack.com/sims-4-deluxe-edition-sc/
    Иначе, треба да имате фејк акаунт на оригин и да играте во офлајн мод за да немате ерори, исто така, треба да ја пуштите играта како администратор. Јас оваа ја имам и си ја пуштам по дадените чекори, и супер ми работи, играм со саати хаха :D поздрав
    П.С. ако не најдете во readme во самата игра како да ја инсталирате, барајте во коменрарите на skidrow :)

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ivana.iva

ivana.iva Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    7

Не ја пуштај од TS4 туку од другиот фајл, мислам дека беше The.Sims4.Launcher кој доаѓа со кракот, се ставаш офлајн на оригин и пушташ како администратор. Исто БИТНО е ако имате анти-вирус кој ги пронаоѓа како вирус фајловите од кракот, да го исклучите додека играте и не би требало да имате проблем :D

13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    А што ако го избришам ориџинот?Нема сигурно да ме тера пак да го симнувам? :?:

14. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Никако не можам да ја инсталирам како што треба, ми прави проблеми. Ја инсталирам и после тоа ми бара код, пробав се што пишува таму, ама не можам никако да ја играм ;(

15. sinorinJa

sinorinJa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    84
    зараза мојаа

16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не ја играм 4ката затоа што ми прави проблеми при пуштање, избришав и инсталација, а и направив фејк акаунт на ориџин и пак не сака, сигурно нешто грешев. Ама од тие што успеале да ја пуштат дознав дека само графиката и чинела, се друго било крш, така да си ја инсталирав 3ката што ја имам на цд и неа си ја играм, уште додатоците да и ги ставам.
    Сега едно прашање за тие што ја играат СИМС3:
    Кога имате женско да го контролирате нели, дали ви се случило тој што и е дечко да ве запроси?
    Или ќе мора јас да го запросувам кога ќе дојде време, зошто од кога ја играм, не ми се десило машкото да ми ја запроси женската, освен ако играм со машко, па јас да ја запросам.
    Ме разбравте што прашувам така? :D

17. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    ^Мислам дека неможе мора ти да запросуваш.За симс 4 да точно е тоа јас не ја имам пуштено ама по катастрофа игра нема и јас си се префрлив на тројката :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SuperGirl8

SuperGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    205
    Ај помош од некого што ја има Симс 4..
    Ја играм играва, и сега сакам да патувам некаде, и нели се појавува тој зелениот дијамант..
    И кога ќе се појави тој за неколку секунди се исклучува играта. Не прави секогаш вака, ако не кога одиш, кога се враќаш..
    И треба на секои 2 минути за сигурност да ја зачувувам.

:| |(

19. SuperGirl8

SuperGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    205
    inn, Исто и мене :@
    И треба одново да ја приклучувамм

20. the.one