Ќе одиш во my computer и ќе ја видиш иконата од симс 3, ќе кликнеш на иконата и ќе најдеш фолдер crack и од таму ќе го копираш, а ако кракот ти е симнат посебно ќе го отвориш фолдерот касде што си го симнала кракот и ќе го копираш. А за да го ставиш кракот зависи каде си ја инсталирала играта: C:/programfilesx86/electronic arts/Sims 3/Game/Bin D/program files/electronic arts/Sims 3/Game/Bin
Опседната со симс, ја играм од кога излезе 1 Сите ми се убави, сега 4 ми е малку чудна ама веројатно дека не сум навикната на неа. Чекам да ја усовршат малку, бидејќи имав проблеми со сочувувањето ја избришав, па ќе си ја инсталирам пак.
Јас ја симнав симс4 и не ми бараше никаков крак. Само ја симнуваш, ја инсталираш и толку, исто како на видеото. Доколку сакате да ја симнете, под видеото има торент.
Ај некој да ми објасни како се игра Симс 3кава,јас стварно сум била ептен тупава бе Хахахахахаахаххааха Не знам,ни да зачувам некое семејство ко ќе играм,ниту пак да отворам некое друго,туку од како ќе исклучам ми се отвора она кое што последно сум го играла :\ Хелп,хелп,хелп !
Се сеќавам кога брат ми ја играше, јас тогаш баш и не разбирав што како. Темава можеби не е за таа верзија на Симс, но јас сепак ке си кажам. Не знам кој од вас се сеќава, ама на фејсбук имаше The Sims Social, мислам дека така се викаше. Абе, по цел ден ја играв. Па на гости кај овој, кај оној, па собирај ова, собирај она, навистина беше интересна, штета што ја отстранија, сакам пак да ја вратат. А, инаку pewdiepie го гледам кога игра Симс.
Луѓе, единствена ли сум што оваа игра ми е страшно многу досадна ? Ептен сакав да ја симнам, пробував и никако не успеав па бев во план да си ја купам. Не ја купив, фала богу. Ја симнав од торент. Ми ја отвори без проблеми и се'. Ама многу ми е досадна. Мислам играта е само за оние што имаат вишок 2-3 часа дневно, па да ја играт како што треба. Инаку не, ќе ја бришам. Џабе место ми зафаќа.
има продавница за оригинални игри у ГТЦ можеш да си провериш...ако е постара игра (од пред 4-5 години) не би требало да е скапа зошо да ја купуваш кога секад можеш да ја симнеш беспари од торрент
И мене ме интересира. Гледам има некои пачови и абдејти излезено ама незнам како да ги симнам. Експерти??
По разочарувачкото давање втора шанса на симс 4 сватив дека тројката е врв! Па симсзависници направив план на додатоци од симс 3 кои сакам да ги симнам. Повеќето од нив сум ги играла но решив да додадам нешто ново во ''колекцијата'' симс 3 Sims 3 Sims 3 World Adventures Sims 3 Ambitions Sims 3 Late Night Sims 3 Outdoor Living Sims 3 Generations Sims 3 Town Life Sims 3 Pets Sims 3 Master Suite Sims 3 Supernatural Sims 3 Seasons Sims 3 University Life Sims 3 Island Paradise Сакам да ги симнам овие, па што мислите? Да додадам уште нешто или да одземам?
http://zamunda.net/details.php?id=420739&hit=1 еве ама мислам дека за џабе ќе потрошиш 8 гига кога играта е катастрофа
Графиката е многу лоша. Тоа не личи на игра за 2014год. Како за на нинтедно е. Многу внимание обрнале на правењето семејство и градењето куќи па изгледа намале време за графика асална да напраат Ако сакаш симни ја твој избор. Мене искрено не ми се допаѓа. Ниту гемплеј ниту графика. Многу работи фалат, за да ги имаш најновите абдејти треба да ја симнеш преку оригин за да може да се абдејтува играта. Ја не мислам да ја играм играта недопраена, а и не мислам да ја плаќам 60 долари од оригин
Sims, ko vo son se sekavam na sims1, odamna bese toa,stigna a I do sims 4, ama ke pocekam za 4etvorkava ne mi se brza. naj malce 9 godini ja igram igrava, dodusha so prekini ali nikogas ne mi se zdosadila.
Мене па и на тројката графиката ми катастрофа,ич не ми се допѓа тројкава. Најубава од сите ми е 2ката,или пак дека ептен долго ја играм..