Едноставно во квадратчето за жифри ќе напишеш help и ќе ти ги извади сите шифри. Ќе ти пишам неколку кои цело време ги користам: testingCheatsenabled [true or false] - оваа шифра јас ја користам ако ми треба да им наполнам енергија и слично на луѓето freerealestate - со оваа си купуваш куќа бесплатно moveObjects [on or off] - со оваа додека градиш куќа можеш да ги поставиш работите како мебел, врати, прозорци итн. каде сакаш resetSim [first name] [last name] - со оваа ги откочуваш луѓето (ако се заглават некаде што често се случува во земја да прпаднат) ќе можеш да ги вратиш во нормала constrainFloorElevation [true or false] - ја користам оваа додека градам куќа - еве видео за да ти пиде појасно
Не е oвa игрa oвa е стрaнa oд кaј штo мoжеш дa симнувaш дoдaтoци aкo ти се зaсвиѓa некoј кaригирaм мебел стискaш нa негo и пoсле oдиш нa Download
Пред некој ден ја купив новата (4та) и сега не знам како да ја инсталирам резили сум ај некој ако знае нека објасни
може ли некој да ми каже како да ја инсталира симс 3. ја имам купено уште пред 5-6 гоодини и нез. како да ја инсталирам на 2 цд-иња ми е.
Еве ви линк за 3ката со сите експанзии и сите 26 светови, ако се инсталира се по реед не зафаќа поише од 30 гига. Не треба крак не треба ништо, само се инсталира, просто како грав. https://thepiratebay.se/torrent/10569579/The_Sims_3_Complete_Collection_All_sp_ep_2014_repack_Mr_DJ Мене искрено 2ката ми е подобра од 3ката, може не сум суеште навикната на неа, ама чудна ми е. 4ката можам да замислам колку е поразлична. Мене само ужасно ми смета што ги менуваат комплетно работиве за купување, Што убав намештај си имав од 2ката сега ништо нема од тоа. И 2ката ја иам инсталирано вака од линк со сите експанзии во едно на стариот комјутер и уште ми е презабавна за играње, посебно апартмант лајф ми е врв. Вo 3ката не ми се допаѓа порталот за идење во иднината, што знам некако ми е глупо ептен. Останаатото е океј, ептен се задржуваат на карактерот на човечињава, абе уште малку ќе ги напраат да излезат од екран и да ти прозборат. За тоа имаат најголем напредок, Сепак во 2ката некако полесно се снаоѓав, 3кава е терсене за многу работи, ептен потешко да станеш пријател, да западнеш у врска и сите останати салтанати без cheats а ја мрзам кога треба да ги употребувам, сакам по регуларен пат да си идам.
Омилената игра!!! Буквално се губев со сааааати кога ја играв! Сеуште ја памтам шифрата за пари Морав да ја избришам бидејќи ми загреваше многу лап топот Сакам да ја играм!
Здраво девојки... после долга пауза повторно и се вратив на играва но ми треба помош. Ја инсталирав симс 3 обичната и се беше во ред. Потоа ја инсталирав и world adventures и сега кога ќе ја уредувам некоја куќа внатре,кога ставам предмети кои се од world adventures играта веднаш се исклучува...некој со сличен проблем... ?