Sims 3 Епа зависи.. Јас кога симнував некои додатоци беа по 1мб, некои беа 3мб, некои 30 и нешто.. Како и да е не се многу, ја се изнасимнував ама уште ги немам сите инсталирано 900 и нешто симнав и ме мрзи Иначе 1209, кукичката баш ти е топ Ај ќе сликам и јас, па ќе ги ставам моите да ги видите
Sims 3 Може ли и за Симс 2 да се симнуваат така некои работи дел по дел? Додатоците не, оти скоро сите ги имам... А и да не знае некој на Bon Vojage како можам да си купам викендичка во некоја од трите дестинации?
Sims 3 На странава http://www.thesimsresource.com/ ја има и Симс 2 како опција дека можат да се симнуваат делови како што бараш.. Не сум симнувала, незнам како е, сега само што видов. Разгледај си, пробај симни, види дали ќе ти функционираат
Sims 3 Епа супер тогаш Ќе пробам за два дена, кога ќе имам интернет Уште ако знае некој да ми одговори за Bon Vojage на Симс 2 како да си купам викендичка, си бендисав една а неможам да ја купам незнам зошто И ќе ја сликам новата куќа што ја изградив сега на Симс 2 и ќе ставам слики
Sims 3 А што тоа Смајли? Од инсталацијата ли? Ако е од тоа, ништо, остави ќе се појави Quie game louncher (ако го погодив зборот арно) View the readme file и уште едно. Ќе стиснеш на тоа Quit game louncher, ќе идеш во My Computer, на иконата што е од играта таму, десен клик и опен, па ќе видиш каде што пишува Crack, ќе ја отвориш, ќе го копираш, зависи дали е едно или две и потоа на десктопот таа икона што е, десен клик на неа, па properites, доле ќе видиш Find target, стисни на тоа, ќе се отвори веднаш и таму ќе стиснеш paste Мислам дека ме разбра... Значи... My computer -> иконата од играта -> десен клик на иконата -> open - > го отвараш фолдерот Crack или Fairlight зависи како е напишан фолдерот -> го копираш тоа што е во фолдерот, можно е и да се две, ако се две, двете ги копираш, ако е едно едното само - > потоа внимавај, иконата значи што е на десктоп -> десен клик на неа -> properties -> find target и во тоа што ќе се отвори кога ќе стиснеш find target го пастираш тоа што го копираше од фолдерот Crack ili Farlight Наздравје играње
Sims 3 Леле играв два саата и ми се исклучи забораив да го наполнам леле е сега сафра ме факај пак истото ке се отрујаам
Sims 3 Леле кој ќе чека да се направат компјутерите за да ја играм, абе каков малер сум еј невиден, ко ќе почне нешто да се расипува, се со ред, да можев ко на Симс да направам Дилет обџект и да си купам нов со само три клика, ама не е се' така едноставно како таму, затоа обожавам да ја играм, не дека сакам да си изигравам господ, ама убаво е кога ќе им се исполни животна желба или се задоволни од убавиот поглед на куќата итн,ако почнам да пишувам сите ќе ве навлечам, а да и игричкава луѓе НЕМА КРАЈ. Може да се игра одново и пак одново само со нови луѓе(од ко ќе умрат старите се продолжува со новите или со нивните генерации) или си почнувате нова куќа со нови луѓе, ги преселувате, и си правите една куќа, па друга, па трета и може до бескрај. Едвај ги чекам додатоците. Да живее СИМС !
Sims 3 Јас имам еден проблем неможам да ги најдам тие што ги симнувам облека гарнитури на симс 2.....Веќе еднаш кажав ама јас ги наоѓам во My Document и Downloads....и ги инсталирам но кога ќе ја уклучам играта симс 2 внатре неможам да ги најдам....Во симс 3 ми излеват ама на симс 2 ги нема.....Ајде помогнрјте ми ако знаете....
Sims 3 I like it SpoiledBaby викендот ке се мине повеќе време играјки ја играва нели ? вака се нема доволно време позз се гледаме за едно саат време
Sims 3 Уфф..леле конечно ја играм Благодарение на Оффии .Тенкјуу ! Бдв шифрата за пари е мотхерлоде За да купам некоја поубава куќичка... ^