За таа алатка треба да го имаш оргиналот симс 3.Нели кога одиш на официјалната страна на симс 3 има едно ,,register game,, таму се внесува кодот од оргинал играта и кога ке ја ,,регистрираш,, играта можеш да ја користиш алатката.Со таа алатка се прават градови кои потоа можеш да ги користиш во играта
od tuka provereno e raboti sims 4 osnovata so odmorot, odenejto na rabota i luxury paketot nov update e toa... mislam deka znaes kako treba da go instaliras ako ti treba pomos pisi mi http://kickasstorrents.video/the-si...work-luxury-party-repack-buzer-t10992840.html
go to school go imas kako mod na zerbu na ovaj link http://zerbu.tumblr.com/post/118055018232/the-sims-4-go-to-school-mod-pack i imas instrukcii kako da se dodade mnogu e lesno i ednostavno jas go imam samo ne raboti listata za zadacite sto treba da gi ispolnuvas se samo so slika bez tekst ama pak se snaogam nekako po slikite inace za da rabotat pravilno mods treba da ja imas originalnata verzija na sims 4.
Odis vo folderot kade sto ja imas instalirano igrata i vo listata tuka ke pobaras default i ke go izbrisis toa i probaj dali ke raboti ako ne go pisav pogore linkot simni go torentot i instaliraj ja sigurno raboti
@kajl Првата е многу глупа не можеш скоро ништо да правиш,во двојката не можеш подалеку од дома да одиш, во тројката имаш и град што значи дека може да излегуваш од дома ×D четворката е слична како тројката само што е по усовршена...
Дали можам да симнам Симс 4 или 3 на телефон или таблет? Бидејќи Симсот за телефон е навистина досаден треба цел град да градиш.
Можеш, но Симс на мобилен ги нема сите опции што ги има на пц. Има помалку облеки, ликот не можеш да им го менуваш, помалку мебел и не можеш да имаш деца. Доколку имаш ајфон можеш да ја имаш и The Sims 3 Ambitions за мобилен која е слична како обичната само што можеш да посвоиш дете.
Дечки ја симнав симс вчера и супер си работеше денес пробувам да ја играм и ми излегува оваа порака...the origin is currently not running...Please make sure that origin is running before attempting to play sims 4...Ако некој знае што значи тоа би ви била благодарна да ми кажете
Дечки ја симнав симс вчера и супер си работеше денес пробувам да ја играм и ми излегува оваа порака...the origin is currently not running...Please make sure that origin is running before attempting to play sims 4...Ако некој знае што значи тоа би ви била благодарна да ми кажете
Помош људи! Ја симнав Симс 4 од Замунда и ја инсталирав и го ископирав кракот. Е сеа, кога сакам да ја отворам играта од иконата на десктоп ми се отвара Ориџин програмот што го симнав (другарка ми кажа дека без него не можам да ја играм играта) и ми бара product key. Тоа го немам зошто нели, од торент ја симнав, не ја купив. Барав и на интернет да не има некои кодови ама сите страни се со вируси и си немаат врска. Се разочарав многу а баш сакав да ја пробам. Што да правам??