Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    За таа алатка треба да го имаш оргиналот симс 3.Нели кога одиш на официјалната страна на симс 3 има едно ,,register game,, таму се внесува кодот од оргинал играта и кога ке ја ,,регистрираш,, играта можеш да ја користиш алатката.Со таа алатка се прават градови кои потоа можеш да ги користиш во играта :)

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ја игра некој симс на таблет? Ако ја игра нека ми пиши некој да го прашам нешто:D

3. Annucka2

Annucka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Со торент може да се симне оригиналната игра?

4. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Од торент не може, мора да ја платиш, од Origin можеш да ја симнеш 40 евра, скапо е за една игра :)

5. lolo1166

lolo1166 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    25
    Може некој да ми каже линк од каде да ја спуштам Sims 3 или 4 ?

6. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    119
    od tuka provereno e raboti sims 4 osnovata so odmorot, odenejto na rabota i luxury paketot nov update e toa... mislam deka znaes kako treba da go instaliras ako ti treba pomos pisi mi http://kickasstorrents.video/the-si...work-luxury-party-repack-buzer-t10992840.html

7. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    119
    go to school go imas kako mod na zerbu na ovaj link http://zerbu.tumblr.com/post/118055018232/the-sims-4-go-to-school-mod-pack i imas instrukcii kako da se dodade mnogu e lesno i ednostavno jas go imam samo ne raboti listata za zadacite sto treba da gi ispolnuvas se samo so slika bez tekst ama pak se snaogam nekako po slikite inace za da rabotat pravilno mods treba da ja imas originalnata verzija na sims 4.

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. milicka19

milicka19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2010
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    119
    Odis vo folderot kade sto ja imas instalirano igrata i vo listata tuka ke pobaras default i ke go izbrisis toa i probaj dali ke raboti ako ne go pisav pogore linkot simni go torentot i instaliraj ja sigurno raboti

9. kajl

kajl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    216
    која е разликата од sims1,2,3,4 :$

10. kajl

kajl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2015
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    216
    мислам дали се тоа некој вид продолженија или

11. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    @kajl Првата е многу глупа не можеш скоро ништо да правиш,во двојката не можеш подалеку од дома да одиш, во тројката имаш и град што значи дека може да излегуваш од дома ×D четворката е слична како тројката само што е по усовршена...

12. Lima24

Lima24 Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    1.281
    Допаѓања:
    3.088
    Може некој да ми даде линк од страна за симнување симс 3 со кракот?

На kvkviki му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    Дали можам да симнам Симс 4 или 3 на телефон или таблет? Бидејќи Симсот за телефон е навистина досаден треба цел град да градиш.:^):!::(

14. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.418
    Допаѓања:
    9.598
    Ај да ја пробам играва не сум ја пробала :)

15. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Можеш, но Симс на мобилен ги нема сите опции што ги има на пц. Има помалку облеки, ликот не можеш да им го менуваш, помалку мебел и не можеш да имаш деца. Доколку имаш ајфон можеш да ја имаш и The Sims 3 Ambitions за мобилен која е слична како обичната само што можеш да посвоиш дете.

На angelche16 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Kitty1992

Kitty1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    23
    Дечки ја симнав симс вчера и супер си работеше денес пробувам да ја играм и ми излегува оваа порака...the origin is currently not running...Please make sure that origin is running before attempting to play sims 4...Ако некој знае што значи тоа би ви била благодарна да ми кажете

17. Kitty1992

Kitty1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    23
    Дечки ја симнав симс вчера и супер си работеше денес пробувам да ја играм и ми излегува оваа порака...the origin is currently not running...Please make sure that origin is running before attempting to play sims 4...Ако некој знае што значи тоа би ви била благодарна да ми кажете

18. Kitty1992

Kitty1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2015
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    23

19. Idealista

Idealista Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    551
    Помош људи! Ја симнав Симс 4 од Замунда и ја инсталирав и го ископирав кракот. Е сеа, кога сакам да ја отворам играта од иконата на десктоп ми се отвара Ориџин програмот што го симнав (другарка ми кажа дека без него не можам да ја играм играта) и ми бара product key. Тоа го немам зошто нели, од торент ја симнав, не ја купив. Барав и на интернет да не има некои кодови ама сите страни се со вируси и си немаат врска. Се разочарав многу а баш сакав да ја пробам. Што да правам??

20. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Избриши го ориџинот од компјутерот :)