На крај си ја инсталирав 3ката без проблем. Уште едно прашање: симнувам коси и мебел од thesimsresource.com ама коа ќе ми се симне фајлот кај да го копирам? Во кој фолдер на играта?
PRODUCT CODE е оргиналниот код од играта, платете 3000 и ќе го имате Значи за симс 4 да работи Ориџин не смеете да имате во компјутер, исто така на windows 8 & 10 ако имате антивирус ќе ви прави проблеми со кракот.Windows 7 без антивирус и симс 3 и 4 ќе ја играте Бај д веј... Ја игра некој симс 4?Јас ги имам сите додатоци откако е излезена играта.Играва ми е шугава уште од почетокот али за симс 3 треба да се испомачам 10 додатоци наеднаш да симнам и не ми се дреме цел ден на компјутер.Добро е што со секој додаток доаѓаат и абдејтите па ништо не пропуштаме од оние што ја имаат оргиналот. Едноставно не ми е јасно како им се дава пари на луѓево 60 долари за играта па по 20-30-40 долари за секој додаток.Но како што читам на официалниот форум од симс, добра бројка на луѓе уште ја играат симс 3 и немаат намера да ја купуваат четворкава па и во право се до некаде, нека се запраша ЕА во што погреши со последнава верзија на симс
Убаво што ја најдов темава, опседната сум со симс . Ја имам 3ка и интересна ми е, 4ка ја имав ама ептен ми беше без везе, интересно е што можеш така да ги креираш луѓето ама за играње не ми се допаѓа. Читав тука за додатоци, ако некој знае може ли да ми каже од каде и како да ги инсталирам? Благодарам
Играва просто ја обожавав, ја играм од кога излезе Симс 2, потоа си ја симнав Симс 3, и еве сега Симс 4, и сите ми се пиратски и сите одлично работат, си ги симнував од Замунда, со сите додатоци @LadyKaneswaran Мислиш на додатоци како што се Get to work, Spa day.. Можеш да си ги симнеш од Замунда, само ако немаш профил ќе треба да си отвориш, и на местото каде што треба да се пребарува ќе си напишеш Sims 4 и излегуваат сите додатоци до сега што се излезени : The Sims 4 v1.1.0.797.20, The Sims 4 v1.4.83.1010, The Sims 4 Get to work, The sims 4 Spa day. Ќе си ги сименеш и многу ќе треба да внимаваш кога ќе ги инсталираш, затоа што ако ги измешаш може цела ира да ти ја зафркнат, или пак може некои да не ти работа, како штоти ги напишав погоре тка да ги инсталираш, по ред. Еве и видео како се инсталираат, како што ја инсталира Get to work, така сите се инсталираат Ако нешто не ти е јасно пиши, или ако мислеше на други додатоци како што се облеки, куќи и такви работи пиши и за нив ќе ти кажам страни од каде можеш да ги симнеш и како да ги инсталираш. Феминки ако ви требаат некои читови или други работи за Симс пишете, буквало од што толку бев луда по играва се научив, и се најдов.
@Bella.FCB ти благодарам Кога веќе рече дека може да ми ја зафркнат целата игра ќе го терам дечко ми да ми ги инсталира бидејќи тој ми ја инсталира и играта. Ако нема да може да се снајде ќе побарам помош од тебе, мислам ако не е проблем.
Секако дека нема никаков проблем, јас сум секогаш тука. Инаку мислам дека би можела и ти сама да ги инсталираш само треба да внимаваш на редот. Ако веќе ти ја инсталирал играта која е далеку покомплицираа од додатоците мислам дека нема да има никаков проблем, ако треба нешто пиши, нема проблем.
Одете во фолдерот каде што вие инсталирана играта и потоа одете во Game-Bin и има еден фајл под името Default избришете го него и играта ќе работи. Ориџин не ви треба избришете го со Clean програмата да не не остане во компјутерот никаков фајл од тоа. И исто така од ново избришетеја симс и пак поново инсталирајте ќе работи. Јас ја имам од замунда ја симнав и ми работи одлично и го имам и делот спа. Ги имам симнато и мудовите за брак на тинејџерите и бременост како и за следење кога одат на училиште но таму не ми ги дава задачите целосно кои што треба да ги исполнам и тоа е така нормално затоа што не е оригинал играта и не ги прифаќа мудовите.
Смеам ли да си ја пофалам лепотицава? Ми се свиѓа како ја направив Кај ја симнав четворката, кај се запустив, не станав од играва
Ја играм симс 2 со години, ја инсталирав симс 3 лани мислам и ми се свиѓаше тоа што беше некако по реална но ја избришав зошто на пр кога одеше во продавница не влегуваше камерата внатре(ваљда ме сфаќате што сакам да кажам) можеби беше така зошто не ги инсталирав сите пачови. Прашањето ми е вреди ли да ја инсталирам четворката? И колку пачови се на се се излезени ?
Вреди да ја инсталираш но играта нема многу делови што е и нормално тоа. Излезени се основата на играта, Outdoors, Get to work, Spa Day и се чека да излезе Get Together во декември 2015 година. http://zamunda.net/bananas?search=sims 4&incldead=&field=name Од тука проверена е работи. Јас би ти препорачала да ја инсталираш. Со делот get to work ги следиш кога одат на работа и исполнуваш задачи на три професии и исто така имаш посебен свет каде можеш да си отвориш сопствен бизнис.
Можеби кулерот на графичката ти загрева и лаптопот сам се исклучува или пак играта не тие инсталирана како што треба.
Еве ти на замунда http://zamunda.net/banan?id=NDIZacNzAzA5eHphbXgxNDQdfFAzAdoFAzAxaXNTExeX&hit=1&target=games
Веќе ја инсталирав, одлична е , само ќе може ли да ми кажеш од каде да го симнам топ пачот perfect patio stuff ?
Со делот spa day треба да ги имаш тие додатоци веќе што ги има тој пакет не сум ги сретнала како посебен дел низ овие слики што ќе ги постирам ќе провериш дали ги имаш овие работи.