Па симнав Spa Day ама во меѓувреме додека симнував нешто ми го побара овој пач ми рече дека додека не го инсталирам нема да можам да ја употребувам таа куќа и за тоа мислев посебно дека треба а знам дека кога го инсталирав Spa Day ми покажа дека има неколку нови како пачови и го покажа и овој, нема везе сепак ти благодарам
Не знам мене не ми побара такво нешто кога ја инсталирав со самиот дел на игарата spa day веќе ги имаш овие работи за кои прашувашe.
Дали Симс 4 ја има да се продава како оригинал во Македонија, на пр. во Југотон или на др. место и ако да, колку е?
Јас ја симнав баш по линковиве на видеово како што кажуваше се по ред, и се ми е ок @Perfect7 @SunnyGirl2 @SexyLady На The sims resource се симнувам за алишта, шминки. Какви лепотици си правам..пу пу
http://www.zamunda.net/banan?id=NDYyNTIZaceHphbXgxNDQ5ODfaDzNDgy&hit=1&t=game Get Together излезе на замунда проверено работи
Баш тоа гледам, на видеово што го имам ставено му пишува 11,67 GB, а јас кога проверив кај мене пишува 12,6 GB. Можно е дека имам симнувано и други глупости
ја инсталирав Get Together исто ко и другите со крак со се но по нејзиното инсталирање не ми се уклучува играта покажува Error да не има некој друг начин на инсталирање или нешто плус ?
Што точно ти пишува??Ај пробај вака не бриши ништо каде што тие инсталирана играта одиш во Game па во Bin и имаш еден фајл Default избриши го тој и ќе ти работи играта.