Да ве прашам нешто...На цеде ја имам The Sims Live Stories Дали ако ја инсталирам на компјутерот,ќе можи да ја земам после на USB и да ја пренесам на лаптопот? Дека лаптопот нема за цеде,а на интернет не ми е сигурно искрено баш да симнувам... м?
Тогаш само деактивирај го. Не знам како е на осумката на седум сум јас. Мислам дека треба да одиш во Windows Firewall-Turn off Windows firewall една опција е таа можи и од тоа да ти биде а другата со ативирусната мислам дека исто влегуваш во Windows Firewall па потоа во Allow a program or feature through Windows Firewall и ќе ја побараш во листата антивирусната и ќе ја отселектираш или исто и играта и ќе пробаш и вака. Или пак ќе одиш во Contorol Panel-Programs and Features и ќе ја деинсталираш антивирусната таа можеби била во самиот комп. но не верувам да не може да се избрише. Се надевам некако ти помогнав.
Сега приметив дека сум заборавила да ти вратам. Иначе ја немам веќе оваа, али имаше spa day и get to work само мислам Али од кога ми избришаа се од лаптоп, симнав од замунда прво таа обичната, па после и get together исто од замунда, и на тоа па ептен сите ги имаше а само две симнав
Девојки знам дека сигурно некаде низ темава има линкови но стварно ми е многу не можам да читам 100+ страни. Ако некоја од вас може да ми даде линк да си ја симнам играва (нема врска 3 или 4). Многу ќе ви бидам благодарна.
Девојки ај малце помош вчера ја инсталирав симс и сеа пробав да ја уклучам и ова го пишува знае некој како да го решам?
Може некој да ми каже како да ја спуштам играва(симс 2 или симс 4)? Сум пробувала неколку пати но не може да ми се спушти