Требаше во еден пост да ги ставам, ама не мислев дека ќе правам уште една. Ја направив Кајли Џенер, и симнав пози за да ми бидат ептен фенси
Од thesimsresource Си симнуваш зависи за 3ката или 4ката, која ја имаш. И еве на видеово убаво објаснето, малце споро е видеово али лесно е многу, ќе се снајдеш
Исто на едно девојче од тука не и ги даваше, не знам до што ви е Мене се ми дава. Еве гледам и @navyforever има ставано такви, не знам зашто не дава кај тебе.
Многу чудно е што на пример ставив куќа во Тray и ми ја покажа, и уште 2 фустанчиња во Модс ми покажа, а останатите работи, симнував коси чевли очи и уште нешто не ми ги покажа? Не знам дали има врска која верзија ја имаш на симс? ЗОшто читав викаат треба да ги имаш последните пачови симнато за да ти успее, али нели пошто е пиратска верзија сега јас од кај да најдам последни пачови. А и не знам како да најдам работи кои ќе бидат компатибилни со мојата верзија. Ти од кај ја симна симсот? Јас од замунда ја најдов.
И мене оваа сега што ја имам ми е од замунда, со сите додатоци е. Се има на неа. Мене се што ќе симнам ми дава.
Искрено појма немам која е, дечко ми беше кај мене и ми ја симна. Којзнае колку линкови има, не знам која е мојата
Мораш прво да ја симнеш нормалната од Замунда, Sims 4 reloaded, потоа по ред идат сите stuff packs и апдејтите, неможеш да ставаш алишта и глупости ако не ти е апдејтирана до последниот пач. Јас ги немам Movie Hangouts,Romantic stuff packs итн. тие што се последни. Али можам да симнувам и ми ги покажува СС. Има на Замунда све пиши Sims 4 ќе ти излезат не е тешко за симнување и инсталирање
Добро зарем само јас го имам овој проблем ? ја принсталирав неколку пати со исклуичен антивирус инсталирав и џабе
Ако имаш антивирус избриши го праи проблем ради тоа или ако имаш симнато Оригин и тоа избриши го. И мене ми праеше ваков проблем али ради антивирусот па дечко ми среди он повеќе се разбира
немав оригин па ставив демек требало и пак неќеше па деинсталирав, антивирусот го исклучив пак неќеше, татко ми нешто ми намали резолуција демек до тоа било и ми ја пушти се до последниот пач get tоgether кога го инсталирав него ми ги деинсталираше само сите одтанати .. значи полудев више стварно незнам што да правам
Незнам златна како да ти помогнам ја гледав дека дечко ми праеше нешто со антивирусот нешо за да дозволи да ја играм играта штиклираше биршеше али не се разбирам. Ај утре ке ти пишам ЛП ќе ми објасни он.