Имате ли додадено career mods во симс 3 ? Гледав на јутуб од кај се симнува и како се инсталира, правам исто но не ми ги дава. А сите други додатоци облека, коси и се друго си инсталирам немам никаков проблем.
@kim.k која Симс ја играш, јас се откажав одамна од таа зависност, ама сега кога имам слободно време можам пак да си ја симнам...како оди ептен сум изгубна, кој дел е, што има за симнување?
Ова е симс 4, со сите додатоци што се излезени се заедно е симнато. Дечко ми што ми беше на времето ми ја симна од замунда и ми ја напраи, јас сум малце смотана иначе за ова А од thesimsresource симнувам многу убави работи за во играта. Ама тоа е за више од кога ќе ја имаш. Симнувам шминки, коси, тен, накити, облека буквално се има и изгледа многу поубаво од работите од играта
Некој добар линк за спуштање за 3ката? Јас прилично не знам многу со инсталирање, ама ако можи некој да ми објасни, или некој линк каде што убаво објаснуваат, ептен ми фали играта, а сега имам на претек слободно време.
Кај ја отворив темава, сега пак имам желба за играва. Ја имав тројката порано , сеа ја сакам најновата. Ни знам од каде да ја симнам ни како да инсталирам ништо...за такви раб ич ме ме бива. А и компјутерот ми е за никаде Уф бе ми се играа.
Ако основата тие од замунда подобро не пробувај да ја најдеш од друг сајт ќе ја зафркнеш играта а и како што проверив сеуште нема торент и по другите сајтови не знам зошто толку бавно излегува играта со месеци еден дел а веќе ми се здосади да ја играм онака сакам нешто ново
Ја инсталирав 4ката АМА целата ми е со прашалници затоа што ми фалат ClientFullBuild7.package и ClientFullBuild8.package (не можеа да се инсталираат оштетени биле ) Е сега сакам да прашам дали може некој што веќе ја има инсталирано Симс4 да погледне во C:\Program Files (x86)\The Sims 4\Data\Client и ако ги најде тие двете од погоре да ми ги прати, може и ќе успее и ќе ја средам Мучас Грасијас
@kim.k кажи ми како ги ставаш овие косиве и слично. Јас имав такви додатоци ама со тек на време самата игра ги избриша и сега пак ставам не сака да ги прими
Од таму ги симнувам ама не ми ги прима, а ги примаше порано Кажи ми во кој фолдер ги ставаш, да не имам утнато случајно.