При секое уклучување на играта ова ми се уклучува и не ми се пушта играта, некој да не знае како да го направам, многу сакам да ја играм
Колку убави женски бре бре Јас уште тројката си ја игтрам, понекогаш... И тоа само куќи правам, а за играње ми е многу досадна.
јас еве пак ја симнувам на трет компјутер, со надеж дека нешто не било во ред со претходните, амаа некако не сум сигурна дека ќе можам да уживам во неа, ама сепак се надевам дека ќе успеам да ја инсталирам ко што треба затоа што навистина премногу ми се игра
Еве ви линк https://rarbg.to/torrent/kamyzdt 16 гб е , ама се има во едно и е најновата верзија на играта. ако симнете постара верзија ќе нема да сака да ви го прикажува custom content-тот. Играта не се инсталира, автоматски е инсталирана. Само ќе смените јазик , симнете го торентот па ќе ви објаснам како. Инаку и од мене еден поздрав со селфи.
Абе луѓенца а што се расправа во играва ја ирам играно симс 2ка од дамна беше и единствено што се сеќавам е дека ја уредував куќата
Не , ама треба и тие да ги инсталираш зошто не се ставени во основната играта. И ако ја немаш основната Симс 4 само додатоците не се уклучуваат , ама тоа ти е повеке трошење време симни си се во едно. Ти пратив линк погоре сите се во едно и најнова верзија е.
Исто како се што се симнува, имам симнато пози и позадини Барај poses и wallpaper in cas и ќе ти искочат