1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

А од каде се земат тие додатоци??

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Sims 3

Можеш и во продавница за цедиња , мислам можеш и да ги спуштиш,ама посигурна варијанта ти е првата.

3. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Фала ќе ги побарам ако ги најдам добро ќе е .....а нели може да се симнат од интернет??

4. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Sims 3

Може да се симнат :) Само ако имаш акаунт на замунда, таму ги има сите делови ;)

Повелии.. http://zamunda.net/browse.php?search=sims 2&cat=0&incldead=1 :hai:

5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Sims 3

Грлс а... си смнав облека..ово оно и сега треба нешто да инсталирам :wasntme:Сега ми се наоѓаат доунлоадс..

6. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Sims 3

пробувам пробувам и сега цекам,5 и нешто гига е играва.ама ајде само да биде. :$

http://www.utorrent.com/downloads/complete?os=win

дечки ја ставив преку ова да се симнува,бавно се симнува а кога ќе се симне што да правам,во мојот компјутер и каков крак?треба да копирам,многу сум тупава ,помагајте и јас да ја играм играва? :lol: :lol:

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Sims 3

Анастасија еве Офи има постирано што треба да се направи,се надевам ќе ти послужи :!: ова важи за после инсталацијата. ;)

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Sims 3

Анастасија остави ми мсн по лична порака и ќе ти ја направам ;) Или обиди се преку тоа што го имам објаснето да ја инсталираш. и ако ја симнуваш играта од замунда таа што е 5 ГБ да знаеш дека во неа нема крак, отпосле ќе си симнеш и ќе го копираш. Ако незнаеш како ти кажав ќе ти помогнам ;)

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    173
    Sims 3

не ми се уклучува симс па утре ќе дојди инсталатерот :lol: да ми ја поправи

10. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Sims 3

ајде јас пак да замарам за мојата симс?значи ја инсталирав се како што објснила офии и сега одам на неа и на welcome стискам и ми дава итна порака дека license limited has reached.стискам ок и ништо не ми отвара после тоа,ми треба ли нешто цд или незнам,со сликата стиснав моунт и после дисмоунт и повторно не сака,ајде тренди.оффи помагајте што да правам.на крај на нерви сум :headbang: :headbang:

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Може да се симнат :) Само ако имаш акаунт на замунда, таму ги има сите делови ;)

Повелии.. http://zamunda.net/browse.php?search=sims 2&cat=0&incldead=1 :hai:[/quote]

Е супер....ама немам акаунт на замунда а не дава да се регистрирам оти е препуно :( :sweat:

12. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Sims 3

Јас да си се пофалам, дека моментално ја симнувам, така што не се чудете ако утре/задутре ви пишам за помош околу инсталацијата. :angel: :$ :wasntme:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Sims 3

Срцко штом си ја инсталирала со секое уклучување треба да го копираш кракот и потоа одиш на иконата значи што е на десктоп,па десен клик на неа,па properties кликнуваш на find target и во тоа што ќе се отвори стишкаш paste и ентер и почнува да се уклучува играта...И секогаш кога ке сакаш да ја играш ке си правеш вака...имаше уште еден начин на уклучување но знам дека мн блокираше компјутерот па вака е полесно ;) пробај па кажи дали си успеала

14. anastasija85

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    Sims 3

се тоа направив и стиснав на крај плеј и го снема прозорчето и сега го нема на екранот,значи не ми ја пушти,а претходно ми идеше порака:license limit has been reached,и требало да прашам во некое ЕА центар.ама нема ефект,стискам ок на пораката и пак ја снемува и сега пак не ја пушта.хелп? :^) ве измачив до даска овие неколку пати :(

15. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Sims 3

:?:

А...знаете некој валиден код за симс 3? :wasntme:

16. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Sims 3

Ја играм симс на телефонот. Да не знае некој што значи perks во career?

17. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    Sims 3

Мене не ми го отвара 1 линк..

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Sims 3

Леле вчер побудалев! Ги однесов на одмор и кога требаше да ги вратам дома во такси се качи само мажот, жената ми остана на одмор! И ми ја даваше само жената да ја играм, а мажот никаде го немаше... Пробував и во куќата што живеат не ми даваше да влезам, ми викаше дека тоа семејство е моментално на одмор дали сакам да го играм тоа место и кога ќе стиснев ДА ме носеше пак на одмор и пак мажот ми го немаше. Живци искинав од нервоза :devil: И на крај не биваше како да си ги вратам, а жената нејќеше ни да ми ја врати дома, пишав на гугл како да си го вратам едниот Сим и ми излезе дека ако го избришам островот ќе се вратат. Конечно ги средив, ќе се мрднев, а мажени ми беа и трудна жената беше :wasntme:

19. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Sims 3

И ја ко вас сакав да ги слимнам expansion packs, ама ниедна не ми работеше. Нејсе.
    Гледам и другите слимнуваат облека, фризури и остало од http://www.thesimsresource.com/. Е сеа, денеска малку се позанимавав со ова и најдов многу сајтови каде тоа што сакате да го слимнете не мора да го плаќате, за разлика од TSR каде што за сите поубави работи ви бараат пари. Меѓутоа и овде има еден проблем - обично работите се снимени во .package формат, па мора да ги ставите во сосема друг фолдер, а секако и да знаете се што е потребно за да ви се инсталираат.

На http://sublimesims.net/smf/index.php?topic=1748.0 слимнете ги трите фајлови што ви се дадени, и следете ги чекорите понатаму. Има убав предлог за групирање на работите што сте ги слимнале.
    Секогаш кога ќе спуштите фајл во .package формат, ставете го во Packages фолдерот што го направивте. Значи не во Documents па Downloads како со обичните фајлови, туку одите во C:/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages .
    На http://www.modthesims.info/index.php? имате секакви чуда за слимнување :) Од облека, фризури, мебел па до работи кои го забрзуваат учењето ненормално брзо, го спречувааат доаѓањето на автобусот за школо и автомобилите за работа, менување на должината на бременоста, менување на телата на симсовите (жените и мажите можете да ги направите да бидат поатрактивни), па и намерно менување на шифрите - со katching и motherlode ќе почнат да ви се трошат парите, наместо да ви се додаваат.
    Само треба да направите бесплатен акаунт и да внимавате дали тоа што сакате да го слимнете одговара на играта што ја имате или не. Иначе се до сега што побарав беше бесплатно.

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Sims 3

Ја симнав симс 3 world adventures Како да ја инсталирам хелп?!!!