Има на истава страна и симсови кои не се .package тие како се инсталираат, само тие не ми ги прифати во играта?
Значи сменив и виндовс ,7 ставив цел ден мака мачам пак не бива !!!!!!!!!! Одштиклирам read only..одам apply не зачувува !!!!!!!!
Треба да го отвориш фајлот RldOrigin исто овака е пишан и ќе ти се појави како текст во Notepad, треба да смениш кај Language = en_US Ако проблемот е јазикот, сигурно тој чекор си го испуштила.
Што ти пишува кога пробуваш да ја отвориш? Ако ти се појави нешто треба да направиш од почеток десен клик и Run As Administrator. Истото и @Tinushka ја советувам , за да и ги зачува промените.
Се ми е јасно ги направив чекоритр како што имаш напишано , сменив јазик . Кога одам отштиклирам read only идам apply и пак стои штиклирано..
Јазикот е сменет Кога сакам да ја стартувам ова ми го дава Ран администратор ми го дава пва укочено и толку !
Зошто овде уклучуваш ? Оди во фолдерот Game>Bin и таму ти е играта TS4 ич не ги допирај вие работи ти прават проблем. Ова не е играта, затоа и ништо не ти реагира како што треба. Еве каде се наога:
Читајќи ве вас овде, и мене ми се приигра Симс, па си реков ај да пробам дали ќе можам да ја играм 4ката на мојов антички компјутер, 12 години стар со Windows XP . Ја инсталирав, и еве веќе 3 дена си играм, и јас се изненадив. Супер е и оваа верзија, иако ми фалат многу работи што ги имав со Симс 3. Има ли expansion pack со миленици? Тоа најмногу ми недостига.
Баш ми е мило што ти се прииграло и што играта успешно си ја инсталирала Доколку има нешто , слободно поставувај прашања. Нема, ама останува да се надеваме дека ќе има уште поинтересни апдејтови.
Офф значи грешам цело време , а ја избришав сега најдов др линк за симс ако не ми игра , пак ќе ја симнам од линкот што го постави .
Подобро симни ја од линкот што ти го поставив затоа што е најнова верзија. И имаш се во едно, инаку овака ќе се мачиш да симнуваш патчови , кастм контент и слично. Доколку има пак некаков проблем , обрати ми се тука
успеав да влезам ама јазикот никако неможам да го сменам пробав како погоре шо е објаснето ама неќи..
Сигурно правиш нешто погрешно нема шанси да не ти се промени, направи ми скриншот од се како ти е наместено. И прати ми во порака или тука.
Како правиш селфи и кај зачувуваш? Е од се што е комплицирано јас ова не сум правела. Да ти ја сликам мојана многу е секси.