За да направиш селфи одиш кај нејзиниот телефон доле и ќе ја најдеш опцијата Take a Selfie. А за да направиш скриншот ќе ја кликнеш буквата C за да снимаш буквата V . Очекувам слика од твојата секси женска , редно е да се пофалиш
Пробај со десен клик и Run as Administrator и види дали има промена. И дали виндовсот ти е 32 бит или 64 бит ? Исто и тоа е битно. Извести ме што си направила.
типката ми остари и ми се здебели ии бела е во косата аа тој ми е убав млад уште како можии? и сега сакам да си напрам нова ја неќам поќе стара..
Ако не сакаш да старее и да се дебелее оди во Game Options и во Gameplay и одштиклирај го тоа Age up и тие работи. Ќе видиш , верувам дека ќе се снајдеш.
Јас најпаметно прам ахахах .... Сакам да остарат ама не толку брзо и затоа мавам ''testingcheats on'' и ставам бунар шо исполнува желби па идам на него па штиклирам да исполнува многу позитивно желби и после тоа идам со чоек на Wish for Youthful Vigor и му ги крати сите деној од тој Life Span. Како и да е, напрајв многу куќи ама ова имаше најголем простор за двор да добие: Мноооогу сакам вакви места, се прерадвав го ги видов овие војниците и убата врата за вакво нешто И ете ги мајка и ќерка: Очигледно должината на лицето е поќе на таткото и општо формата и тенот и се
оо мислев само јас објавувам, добро е имало и други...хахха Замунда малце претераа новите абдејти уште ги нема -.- Иначе вчера ја уклучив после неколку недели ама многу ми се приспа така да после ќе доправам и ќе ви постнам слики
хахах си лечам комплекси јас што немам таков тен па они да имаат , иначе фала ти многу Објавувајте и вие(сите што играте) да си даваме инспирација една на друга
И мене двојката ми е најубава. Цело маало(град) имам направено. И не би ја менувал за тројка. За 4. можеби кога ќе излезат сите надоградби.
и мене ми фали 2ката на моменти тие што уште ја имате ви препорачувам да не ја менувате додека не ја дефинираат 4ката, стварно е по реална на изглед и се тоа ама многу пачуви фалат, снег,кучиња, малите дечиња што ги учиш да одат, се надевам ќе направат се
хахха јас секогаш користам motherlode така да не ми бесе тоа проблем мн ми фали тоа во зграда да ми живее симсот
Јас користам чит за пари додека да ја направам куќата. Значи си правам куќа по мој тертип, ја опремувам фул и секогаш гледам да останам на малку пари пред да почнам со играње. Потоа они сами си заработуваат како напредуваат во кариерите. Стварно ме мрзи соба по соба да опремувам па да ми мизеруваат и умираат од глад.
Некој од вас што знае може ли да ми каже каде да ги сместам објектите, колите, мебелот што ги симнувам од thesimsresource.com за симс 3 ?
Ти земаш a small loan of a million dollars од татко ти Не дека јас сум поарна еве и на 4ката сега си позејмувам пари дур да изградам куќата цела по вкус оти и онака задоволство само во градењето наоѓам.