Па кога веќе ве поздравувам , баш сум заинтересирана за тоа колку одприлика Custom Content имате симнато? И што најчесто симнувате ? Јас имам 1570 CC симнато и најчесто симнувам облека.
хахах ако ми веруваш јас само симсови правам ИСКЛУЧИВО ДЕВОЈКИ хахах и градам куќи, досадно ми е више да играм чекам нови пачови Абе не е многу до ноември ама јас уште Dine out ја немам а не па оваа замунда претераа овој пат ....
Ииии еве ме назад, имав непријатна ситуација, почина мојот компјутер и со тоа ми отиде и симсот, сега почнувам се од почеток, за првпат не ја симнав од замунда туку од линкот што го постираше ToksycznaReakcja и сум презадоволна, еве ја моја прва девојка, сеуште сум на почеток и немам многу CC,не сум симнала трепки на пример, но ќе си се вратам во нормала кај и да е хахах Ииии не е чоколаден тен хахахха
http://zamunda.net/banan?id=377506&t=game За сите оние на кој им недостасува симс 3ката , еве ви линк. Торентот е 17гб но со сите expansion packs што играта ќе ви биде значително поинтересна истовремено и апдејтирана. За оние кои немаат акаунт на Замунда нека се регистрираат , регистрацијата е брза и лесна и нема потреба од внесување на вистински податоци или пак потврда на е-маил адреса. Доколку имате некои прашања слободно обратете ми се
Од кај да слегвам custom content? Ако некоја ми пушти зип папка со нивните, ќе ги сакам цел живот. Оти мене ме мрзи да слегвам некако. Ама дајте некој убав линк да не бидам ѓубре и сама да слегвам.
Јас симнувам од thesimsresource.com само регистрирај се и таму имаш се, мене ми е најбезбедно од таму до сега немам ниту еден вирус закачено, и се ми е ок со играта и има и за симс 2-3-4
и мене никогаш не ми успориле ништо, јас пред секое уклучување на играта обавезно нешто ново симнувам Иначее ова со рестораниве е врввв, моментално типкава цело време ми е у ресторанот не ми се прави ништо друго ќе и направам едно сопче и тука нека си живее хахаха, незнам зошто кога не сум во ресторанот многу пари се губат или многу малце се заработува...
најубави цустомс имате на www.simcredibledesigns.com има и за двојката,тројката и четворката, цели сетови и комлети намештај. Јас симнав се за двојката, од време си ја ринам странава. еве ја мојата куќа на симс2, матно ми е испаднато само незнам зошто.
@ToksycznaReakcja Видов дека има излезено пач и за септември, но не знам каде да го најдам за симнување, исто ако може да ми објасниш, како на кој начин се инсталира? Дали CC треба да ги тргнам додека се инсталира, хелп едит: моментално сум на 1,20
Ако слезам куќа на четворката како можам да ја поставам? Дали оти мн ми е различна од тројката или јас стварно не гледам нешто шо е пред мене ...
Играта со верзијата 1.20 работи одлично, и јас сеуште сум со таа верзија. Нема да најдеш патч сега за сега, ке почекаш до Ноември да испадне Sims 4 CIty Life а со тоа ќе се реши и патчот. Единствено играта може да ја апдејтнеш преку Ориџин, симни го Ориџин ќе одиш во My Games и би требало таму да ја пронајдеш Симс. ( Ќе ти објаснам подетално ако се решиш да го симнеш.) И да, треба да ги тргнеш CC пред да ја апдејтеш играта. Јас играта за жал не можев да ја апдејтнам ни преку Ориџин, пронајдов торент со верзијата 1.20 и има се во едно, врати се на 117-118 страна на темава го имам поставено линкот и имам објаснето се. Уште да наополнам дека Ориџинот само мислам дека успева да ја апдејтне купената игра , која содржи на опаковката или цедето Serial Number. Сепак што ќе се мачиш да симнуваш Ориџини и да проверуваш дали ќе успее да се апдејтне играта, ти препорачувам да си почекаш до Ноември, после официјално и како торент секаде ќе ја има.
Ја мислев излезено е некаде, ама изгледа тие што ги поставиле CC ја имаат купено, тоа ми е најлогично некако. Оти кога симнав за некои работи пишуваше дека се за понова верзија. Ориџин го имав ама ја нема таму играта, од истиот торент ја имам симнато 16гб Ништо, ќе почекаме Фала многу на одговорот
Аууу Фала ти. Јас фатив прицкав во Опции, одев во Build моуд ко ќе нема луѓе, пробвав ко ќе има луѓе, одев во опции за земјиштето. Ај да не пишам џабе мислење еве како си праев сликички последните два дена: Патем, скоро сите коси шо ги слегов ова ми се деси:
Некои коси содржат Meshes. Пред да симнуваш нешто прочитај во полето за информации ако пишува Mesh Needed и има ставено линк ке кликнеш првен на линкот ќе ја симнеш таа коса па после таа што ја сакаш, кај сите не треба ама кај некои да. Така може да ти се случи и со се друго затоа пред да симнуваш прочитај. А некогаш може да значи и дека CC не е добро направен и најдобро е да го избришеш.