Ќе ги преотворам линкојте ќе видам шо ќе напрам. А знам слегов една блуза машка и женска ама од teen - adult , ама некако ми се најде и кај детето. И кога ја ставив буквално ми се претвори во чудовиште, чудно ми е шо неможам да ги најдам тие слики, а се мислев дека сликав.
Да се пожалам да си поплачам... Каде ако не тука Нели кажав дека ми цркна компјутерот, и ја инсталирав повторно на еден стар што бев сигурна дека не работи но некако проработе иии сега и тој цркна, Крејзи пуста крејзи баксузе еден, пак се ми пропадна во вода, Трета среќа ја инсталирав на лап топот и сега пак ќе си симнувам CC од почеток... Па ќе ви ставам сликички ќе ве позамарам покасно
Некои коси не ми се појавуваат, односно ги дава ќелави. Треба да симнам некој меш, или како иде тоа...?
Да, доле во Опис под опцијата Download ти пишува дали е задолжителен меш или не, и има поставено линк кој треба да го симнеш. А доколку нема ништо тогаш проблемот е до CC-тот, не е добро направен, се наогаат и такви.
Женски успеав да симнам мебел од thesimsresource.com и сега кога притискам на мебелот за да ја уредам куќата, играта ми се исклучува. Дане знае некоја што треба да направам?
јас пошто не успеав да ја инсталирам на пц, ја играм на моб 17 левел сум и за утеха е добро . Да не кажам далеку е од реалната
Многу ја сакам играва и направив семејство кое го носи презимето на дечко ми, јас, тој, дечиња ова она баш ми беше забавно ама сега како почнаа односите да ни се ладат, ја немам вклучено неколку дена и многу ми е мака што утринското кафе ми поминува без симс ама нека, ново семејство ке си направам и нема да ми е мака повеќе. Нека пукне говедото !
@ToksycznaReakcja ја симнав играта од линкот што го имаше споделено направив се и ова ми излезе. Можи малку помош?
нова сум со симс4 денес конечно ја симнав инстал све ок уклучуе играта има некои квизови ама ме интересира како да и сменам симнам облека нова и др раб тие додатоци све што се прави видов од thesimsresourse дека треба но како после и каде е таа папка што треба да стојат.. можи ли да ме воведиш @ToksycznaReakcja баш сакам да си а играм