Играта не може да се апдејтира преку Ориџин ако не ја купиш од Ориџин. Треба да внесеш Serial Number што го има на Цд-то за да може Ориџин да ја препознае и да ја апдејтнеш. Апдејт само од торенти, последна верзија ти е 1.20-22.
Jас ja имам симнато играта од твојот торент што го имаше поставено, не одам преку ориџин, така па ич не знам Мислев на новото што ќе излезе sity life кога ќе треба да се инсталира, апдејтира или што ќе му дојде... Таа што ја имам инсталирано ми е 1,20 ама немам апдејтирано понови пачови верзии не знам како иде тоа... за таа процедура мислев
Фала што се обидуваш да ми помогнеш. Кога ја играв само основната верзија немаше проблем, потоа најдов верзија со сите досегашни апдејти, и тогаш се појави. Пробав неколку различни верзии па таа со Get to Work ми е најнова што функционира, другите понови од неа бараат Origin.
Нема проблем се што не ти е јасно и имаш некаков проблем, можеш слободно да прашаш затоа сум тука. Проблемот што не ти ги прима Expansion Packs-от е од причина што Base Game ти е постара верзија. Затоа ти препорачувам да симнеш торент во кој има и Base Game и сите други Expansion Packs со верзија 1.20. До друго не може да биде. Претпоставувам ти покажува како Error кога се обидуваш да симнеш некој понов Expansion Pack.
Сити Лајф е исто Expansion pack. Што или ке го постават во Base Game или ке треба да го симнеме посебно. 1.20 верзијата е супер за да работи најновиот Expansion Pack. Секако како што мине време и играта се надоградува ставаат нови торенти со најнови верзии. Јас пробував да ја апдејтнам преку Ориџин ама Ориџинот е многу итар што не ги препознава торентите, туку само кога ке ја купиш играта тогаш.
Уф, па така и правев, симнувам еден торент што содржи се комплет. Којзнае што му е проблем Aj кога ќе излезе тој expansion со кучиња ќе пробам пак, сега за сега и ова е ок.
Најубаво ќе биде да ми сликаш се што точно ти покажува кога ке симнеш понов Expansion Pack. За да можам да се ориентирам овака на невидено можеби нема да успеам да ти го средам проблемот.
Дечки мојата игра е верзија 1,13 заклучно со Get Together. Ја симнав од замунда. Има ли некоја апдејт за игата но да работи на тие од замунда? @ToksycznaReakcja гледам дека се разбираш, можеби ти знаеш од каде да симнам
https://rarbg.to/torrent/kamyzdt http://zamunda.net/banan?id=492292&t=game Ти го препорачувам првиот повеќе бидејќи и другите членки тој го имаат, а можеш и тој од замунда. 16гб е играта со сите Expansion Packs и најновата верзија 1.20. Ќе ти се симне играта за околу 2-3 часа.
Нене Сити лајф тој пред него што беше мислам, јас ги имам до тој линкот првиот што го постави, после него немам ништо симнато
Направив една многу убава куќа. Знаете ли дали и како може да се зачува куќата како template, и на други луѓе да им ја ставам истата? А и да си ја имам за во tray, ако ја преинсталирам играта
Линкот од замунда го пробав уште кога го постираа ама некако не сфатив како да ја пуштам играта без да ја инсталирам. Гледам и во првиов линк играта е инсталирана треба само да се пушти. Е сега ако ја играм таа веќе инсталираната ќе треба се од почеток да почнам? Така ако е нема шанси, јас цела династија направив на мојата игра, од почеток не ми се почнува. Како и да е, ќе почекам можеби на замунда ќе го пуштат новиот City Live па со него ваљда ќе ги има и Dine Out и се останато