јас така чекав чекав на замунда Dine out и се изневирав сите ја играа и ја преинсталирав од овој линк https://rarbg.to/torrent/kamyzdt
Замунда веќе можеби нема ни да објавува. 2-3 пати беше сајтот down. Имаше бунило околу тоа да се затворат сите торент страници, бидејќи не се остварува голем профит.
И јас после тој линк што го пронајдов од рар.бг немам ништо симнато. Не можам да најдам понови апдејти. Ќе ти препорачам една страна www.skidrowreloaded.com пребарај во search за симсот има некои апдејти и Expansion Packs ставено, јас кај овие очекувам да ја објават Sims 4: City Living.
Колку зафаќа играта откако ќе ја симнеш? Тука на Play Store пишува 23mb, ама сигурно откако ќе се инсталира е многу повеќе.
Во план сум да го преинсталирам компјутерот во текот на следната недела, па после тоа си викам да слегвам CC, сега имам само малку. И сега праев куќа само шо за завршив и нормално интересот ми прекинва штом ја направам куќата. На првиот спрат имам како мала библиотека, кујна, трпезарија и дневна соба. Искрено лично за мене неќам ваков тип на куќи ама мног усакам да градам такви на симс. На вториот спрат е соба за трите деца со три посебни кревети и тоалет. И на последниот, трет спрат, е собата за мама и тато, со маса за шах, мала куќна библиотека и нормално сегде ги опремвам со компјутери и по два таблети, зошто се глупи и си ги заборават во Inventory и ако јас не ги насочам не ги вадат. И од другата страна има аквариум, неќам за една слика да прам ново мислење.