Ја симнав симс 4 конечно после долго годишно обидување за да симнам воопшто некаква симс.. првите неколку дена се уклучуваше некако а сега воопшто еве два дена неможи да се вклучи ми се појавува ова од сликите.. ве молам доколку знае некој да ми помогни
Деинсталираj ja, убаво исчисти ги сите траги од играта па инсталираj ja повторно, aма во друг фолдер. Претпоставувам ja кракуваш според упатството, нели? Од кога ке ja инсталираш, кога првпат ке играш, во самата игра исклучи ги сите опции за онлаjн. Не се логираj на оригин.
Играва од каде што ја симнав нема крак.. и сама беше инсталирана.. барав крак за да симнам ама неможев да најдам соодветен полни се со вируси. Ако некој има линк од крак да ми пушти би ви била благодарна...
http://zamunda.ch/banan?id=498697&t=game Уште еден линк од Симс 4. Со сите експеншн пакс секако и Симс Сити. Најнова верзија: 1.25. Играта се инсталира, нема крак, торентот е 13 гб. Денес излегува Sims 4: Vampires.
Да се приклучам тука на заедницава симсови, ја имам инсталирано 4 ама искрено не ме воодушеви нешто, скоро сите додатоци ги има освен city living, графиката е супер, ствари има океј, ама нема toddlers, кои ми се мене најинтересни. Е сега вчера нешто ми текна 3 да ја барам и најдов супер торент, не мора да се праи crack, само инсталација, преедноставна. Не кочи воопшо, уствари кочи додуша кога после 8 саати играње со лаптопот во скут ке се прегрее Ги има сите додатоци кои што постојат (мислам 99%сум сигурна), има премногу ствари, се може да се персонализира во каква боја ја сакам што ептен ми се свига, едино графиката коа ке ја споредиш со симс 4 не е нешто ма да е далеку од лоша. https://thepiratebay.org/torrent/12...mplete_Collection_All_sp_ep_2014_repack_Mr_DJ
Баш ми се играше тројката во последно планирав да ја слезам ама неможев убав линк да најдам па сега ќе си ја пуштам ова да видам како ќе биди. Фала ти.
Ти си мојот спас, те молам врати ми кога ќе видиш. Ја имам инсталирано симс уште од првиот линк што го имаше ставено пред неколку месеци, не од замунда туку тој што одма беше инсталирана кога ќе ја симнеш, како сега да си ја ставам само Симс Сити, несакам цела игра од почеток, се ќе изгубам
Куќа од која не сум воопшто задоволна па откако ја напрајв ја избришав: Спрат 1: 1) 2) 3) 4) 5) 6) Втор спрат: 7) 9) 10) За да не почнувам ново мислење, тоалетот уште не го сликав и подобро последниот спрат ама мислам доволно е.
Јас ја имам Симс 4,и сум премногу разочарана.За тие што имаат екстензии можеби е добра,но освен графиката,малку пошироките опции за креирање на Сим и „помодерните“ вештини и професии,нема ништо добро во неа.Симс 3 е далеку подобра,зборувам за оригиналните верзии,бидејќи можеш да купиш кола,базен,да ги следиш низ градот,децата на училиште да се запознаваат со другите деца,додека во Симс 4 се несоцијализиранидодека да бидат Young adult.Исто така не можеш слободно да се движиш низ градот,додека во тројката можеш слободно да одиш каде сакаш истовремено можејќи да ги контролираш сите Симсови.Симс 3 нуди многу повеќе можности,иако има послаба графика.Мислев дека новата ќе биде подобра,но се разочарав.Не планирам да симнувам екстензии,бидејќи и оваа ретко ја играм,иако имам преубава куќа во која вложив многу трудСепак Симс 3 rules!
На PirateBay има експеншн само за Симс сити околу 4гб е. Ама ти препорачувам да ја симнеш најновата со сите експанзии бидејќи со стариот линк и сити лајф ако ја симнеш сега како понова експанзија може да ти направи проблем. 13 гб е торентот на Фит Грл. Се извинувам што доцнам премногу со одговорот.
Неколку дена пробувам да ја симнам Симс 4, ама никако не сака.. Цело време нешто Next ми дава и нема крај Дајте ми линк да ја симнам на некој брз и едноставен начин, стварно не знам зошто не сака да ми се симне..
http://zamunda.ch/banan?id=498697&t=game Повели. Инсталацијата е едноставна, нема крак нема ништо. Како торент од 13гб доста брзо се симнува. Доколку има некаков проблем обрати ми се слободно.