Sims 3 Штрумфета имаш назад уптство, чекор по чекор објаснив како да се инсталира. Само следи го внимателно упатството ќе ја инсталираш играта
Sims 3 Да да го прочитав но во папката имам еден куп фолдери WinRaR архиви сите со едно исто име rld-s3wa и сега од кај да почнам? не гледам никаде икона од играта еве
Sims 3 Женски јас маки си имам со играва симнувај симнувај ништо не направив. Може ли некој да ми објасне чекор по чекор каде и како да ја симнам?
Sims 3 хехех види погоре каква брканица имам, последна надеж ми е оффи да ми објасни како да ја инсталирам, да не ми бидат залудни 5те гига.
Sims 3 Штрумфета, не треба да ја отвораш играта. Прво ако немаш симни си даемон тулс, и маунтирај ја сликата преку даемон за да почне да се инсталира.
Sims 3 Инсталирав деамон тулс лајт тоа ли е? и сега појма немам како да маунтирам таму кај + пробав нешто но неке да ми ја отвори цела папка туку фајл по фајл? или пак цела работа сум утнала ке продолжам утре затоа што сега морам да си легнам утре сум на училиште и ке правам тест.
Sims 3 Оффи мислам дека не е таа деамон тулс (гледав на јутуб некои видеа како да ја инсталирам и не е таа програма што јас сум ја спуштила) ај ке ми дадеш линк од каде да ја симнам.
Sims 3 Преку даемон тулс мора да се маунтира сликата. Еве ти линк од каде да ја симнеш http://filehippo.com/download_daemon_tools/
Sims 3 мене па не ми го отвара првиот линк од каде другде можам да ја симнам играта, ама чекор по чекор?
Sims 3 Еве нешто вртев сучев и ми се маунтира само по една архива, не можам да ги селектирам сите одеднаш.Сега сите ли треба да ги маунтирам и после што да правам со нив? Еве што ми испадна а и кога отварам да маунтирам кај Files of type кликам на all files затоа што како слики не ми ги отвара еве како на сликата
Sims 3 Види овде е многу убаво објаснето се од почеток како да ја симнеш и читај ги упатствата во description. http://www.youtube.com/watch?v=71WV81R-smY
Sims 3 Луѓе јас јас анинсталирав и после пак ја инсталирав за да видам дали таа е причината за загревањето бидејќи кога не беше пуштена играта не се гасеше компјутерот, ама сега ја инсталирав пак за да пробам да видам дали ќе се гаси пак и ја избришав и пак ја инсталирав, ама се збркав не знам кракот да и го направам. Во цедето го има кракот го извадив на десктоп пред да ја симнам и го копирам кракот од десктоп и му правам пасте во опен фајл локејшн, ама не сака, а кракот го нема во инсталацијата, помош? Го видов тој постот каде што е објаснето како да се стави крак, ама не помага, немам јас овде find target ,Лукс се испобрка
Sims 3 Абре неможе да нема find target Одиш на иконата од играта на десктоп, маваш десен клик, одиш на пропертис и ќе видиш дека има Find target. Стискаш на Find target и во тоа што ќе се отвори го пастираш кракот.
Sims 3 Е ко за беља јас не видов фајнд таргет во пропертис, само опен фајл локејшн , ај сега пак ќе побарам , а кракот кај се наоѓа? мора да го има во диск це во инсталацијата така? ако е така кај мене го нема или не знам да го најдам, ама се пребарав.
Sims 3 Ја немам симнато , на цеде ми е , е сега во цедето кога не е инсталирана го има, а после инсталацијата не можам да го најдам кракот, ама ајде ќе се снајдам, да не те мачам,првиот пат кога ја инсталирав го викнав другар ми да ми го направи кракот и мислам дека го симна од нет, ајде ќе го прашам (масирам) него сега пак што да правам друго
Sims 3 Леле хелп енибади Како се инсталираат тоа мебелот што си го симнувам од страните?! Појма немам Шила кога ќе видиш помагај, знам ти симнуваше... Незнам како да го инсталирам и да го ставам во играта
Sims 3 Срцко епа само кликаш на тие што си ги симнала,едно по едно и тоа само мора да почне да се инсталира,потоа кога ке ја играш играта ке си ги најдеш таму каде што е и останатиот мебел,се си е нормално само што новите предмети ти се означени со знакчето на симс ...пробај
Sims 3 Еве Оффи подетално ќе ти прикажам овде сликовито (дека викаш не ти се отварале) Значи вака ми е во диск це после тоа КОЈ МЕ ТЕРАШЕ ДА ЈА АНИНСТАЛИРАМ ? Пусти крак,сигурно нешто со него не правам како што треба.
Sims 3 БЛАГОДАРАМ девојки за постовите за како да ја инсталирам симс иако не беа за мене многу ви се заблагодарувам конечно ја инсталирав симс сега ќе почнам да си ја градам куќата(најпрво сакав да ви се заблагодарам)