I Да видов, и почна да се симнува, али со оваа брзина и оваа големина од 18гб сигурно ќе се симнува едно 3-4 саати Фала многу
Најновата куќа: Редно е денојве да ја сликам и најомилената од сите куќа зошто сите ги сликав освен неа.
Здраво на сите. Сакам да прашам нешто во врска со играва. Дали знае некој како да се конектирам на играва? Несака никако. играва ја симнав пред недела дена од замунда.
И јас го имав истиот проблем.Ама се помирив бидејќи најверојатно причината за тоа е пиратската верзија на играта.
Јас правев малку подолга пауза од симс, и еве сега решив да се вратам, само што собрав сили и ја избришав, еве сега симнувам од линкот на @ToksycznaReakcja од замунда, се надевам се ке биде океј
Нема ни трага од новиот апдејт Sims 4 Vampires... Во Јануари излезе и сеуште нема торент, се прашувам до кога ќе чекаме
Јас тој еден пат кога влегов во апартман можев само да го уредувам, не ни пробав да сменам нешто повеќе, а мислам дека надворешните ѕидови не се менуваат, нит пак да размислам да сакам сама да направам. Преемногу ми кочеше.
@ToksycznaReakcja која страна е zamunda.ch од која имаш поставено линк за симнување на играта? Оригиналот на замунда е zamunda.net
http://zamunda.net/banan?id=498697&t=game Еве линк ако сакаш да симнуваш. И замунда.цх ти е замунда.нет.
Не знам кој беше, ја избришав сега пошто не можев да ја уклучам. Може да ми дадеш линк од каде да ја симнам?