Ај уште ова и повеќе не те замарам, да ми дадеш директен линк ако можеш од wicked whims, неможам баш да се снајдам на страната
Камасутра верувала или не хахахаха Можеш да разгледаш неколку видеа за подобро да се запознаеш со модот.
Ке кликнеш на симот и ти пишуе Wicked. И направи Enable на Script Mods побарај во опции бидејќи не е автоматски штиклирано.
Јас сега на ново ја инсталирам па ке ти пратам со слики што и како во порака. Вака нема да се разбереме
Сакав да ја слезам Симс 4, ми здосади 3ката. Ама линковите поставени од Замунда никако не ми отвораат, ми вадат грешки, табови, реклами, ама не и торент. Имате некој друг линк? Ќе барам и јас, во секој случај.
Ми кресна игратаа може нешо не е ок @theowndemon незнам што би можело да биде, види нешто до компјутерот ти е сигурно, зошто ние сите од исти линк имаме симнато
Пази какви модови симнуваш. Ако не избриши го Wicked Whims да не ти се зезне уште повеќе. Ќе ти препорачам да си симнеш програмче што редовно ќе ги проверува модовите и прават проблем на играта. Повели: http://www.modthesims.info/d/561550
ааа нема шанси не бришам сегаа, по интересно е вака хахаха , и онака вчера инсталирав и да зезне не е страшно немам многу фамилии хахах, иначе ја појачав графиката во исто време кога ми проработе па може и до тоа да е ке намалам сега