Најдов едно од тука и најдов едно на 1337x.to, ако не е добро ова што го најдов тука, ќе земам од таму. Фала ти!
Нема проблем. Доколку ти излеваат реклами така дефинитивно имаш вирус. Секогаш користи Google Chrome, Операта е по подложна на вируси. Ти препорачувам за чистење пц да го искористиш Malwarebytes. https://www.malwarebytes.com
На Chrome сум веќе долго време, дури и се изненадив зошто од замунда ми вади така, до сега не се случило, а и добро функционира компјутерот за да се посомневам во било што. Ама ќе го расчитам сега и онака дур се слези играва ехееее @ToksycznaReakcja
Обавезно чистење на компјутерот. Disk Clean up во компјутерот го имаш пребарај го во Search ќе ти ослободи многу меморија и ќе ги исчисти сите непотребни фајлови од компјутерот. (Не брише работи што ти си ги поставила или пак нешто што е битно за компјутерот.)
сфатив што е проблемот, само сега да го најдам конкретно кој е и да го отстранам, некој од модовите за ресторан сто ги симнав, затоа што кога ке отидам во ресторан тогаш ми креснува
Може да ти е од помош таа страната што ти ја пратив. Доколку те мрзи пак да се замараш со инсталации, земи отстрани го тој цц што мислиш дека ти прави прболеми и повторно вклучи ја играта и доколку нема веќе таков проблем значи до тој цц е проблемот.
тие од modthesims ги симнав ама изгледа не е до нив, ги одстранив и повторно креснува, но само кога идам во ресторан, незнам што би можело да биде други модови за ресторан не симнував ама сепак нема везе ке најдам што е, одделени ми се тие од денес што ги симнував ќе потрае малце не ке го откријам кој е проблематичниот хахаха
После кажи дали си средила. Одстрани неколку модови па доколку прави пак креш отстрани уште неколку и кога веќе нема да се случува тоа бриши ги последните кои си ги отстранила.
ги бришев еден по еден тие што ти спомнав и правеа проблем, сега ги избришав и двата и се е во ред, се надевам така ке продолжи, дај боже до нив да е, да не барам хахаха
Работната соба: Дневната соба и кујната: Тоалет Сепак, сега ќе слегувам cc, па ќе правам нова куќа со повеќе ресурси, ама вчера ме мрзеше да слегувам па корситев тоа што имам, што искрено и не е малку. Тераса: Спална соба: Детска соба: Детската соба ми е многу клише и планирам да ја менувам, ама морав еднаш вака да ја направам зошто ептен ќеф ме имаше фатено. едит. Дури и во игра сум доследна на тоа што го сакам:
Супер е, кога ќе симнеш CC уште подобро ќе биде, јас секој ден пред да ја уклучам играта симнувам по уште нешто
Јас многу тешко излегувам од меурчето ахаха. Колку ида имам cc, сепак ќе користам слични елементи, на црно/ бело, само форма на куќа би менувала, ретко би сменала поинакви бои или пак форми па предметите.
секој со свои желби, јас на пример кога ја симнав тек после 2 дена почнав да играм затоа што без CC воопшто не ми се игра не ми е интересно, сега и добри модови ми кажа @ToksycznaReakcja така да уживам во играњето, ќе ти постирам подоцна нешто CC што имам јас