Нема ништо разлика освен дека Deluxe има некои плус додатоци иако тоа не е кузнае што ако ги немаш. Ако сакаш да ја симнеш имаш поназад линк од замунда со Sims 4 Deluxe Edition најнова верзија.
Да се знај како се воспитува дете: Откако си добив детенце, многу ми е интересно. Особено кога фати да се лути кога татко ѝ ја учеше да вели „Благодарам“ и што ти знам друго. ,
Женски, вчерa јa инстaлирaв четвoркaтa делукс и сaкaв дa ве прaшaм, немa ли кo вo трoјкaтa симсoвите дa си гo преселиш oдмa вo нaпрaвенa куќa? Јaс декa oд лaп-тoп и ептен ми е нaпoрнo дa грaдaм куќa. Инaче вчерa прaвев симсoви, ги нaпрaвив и тaмaн дa пoчнaм дa игрaм, ми се испрaзни скрoз бaтеријaтa и ми се изгaси. Сегa ќе пoчнaм пaк и ќе стaвaм пoсле тукa слики.
Можиш и куќа да направиш, и готова да купиш, а према мене најубава опција ако се брзаш да играш ти е тоа што има готови соби кои ги бираш и само ги поставуваш. Има и cheat за да ти ги отклучи сите куќи кога купуваш, во смисла и да немаш пари да ја купиш. Овде имаш и други cheats, разгледај си.
А зoштo зa некoи стaнoви ми викa декa не мoжaм дa си ги дoзвoлaм, пa ни лентaтa зa хaк зa пaрички не ми се oтвaрa.
Епа кога купуваш неможиш пари да правиш, мора да ги вселиш некаде, да им направиш пари, па да ги одселиш. Како функционира хаков за куќи без пари и не знам, памтам го прочитав и е во линкот, а го немам искористено зошто обично купувам земјиште.
Esc мислам. О.о Или ентер на празно да не прицкав. На вакви прашања сфаќам колку механички ги правам сите работи.
Уште едно прашање. Како се менува аголот од кој што ја гледам играта? Патем, еве ми го симсот, малку нефотогеничен...
Јас ја најдов со многу екстензии на страна која ми ја предложи членка на претходната страна и воопшто не кочи. Да дојдам од пц би ти поставила линк, ако не ти се чека оди на претходната страница. За во игра велиш? Треба да имаш камерче десен кош со стрелки за ветење, јас бар така играм.