Sims 3 Епа Лукс,отвори ја папката со кракот што ти е на декстоп. Копирај го кракот потоа удри и десен клик на иконата од играта на десктоп, па пропертис, фајнд таргет, и пастирај го. или пастирај го во ТС Бин, исто ти се фаќа. Јас инаку си го наместив мебелот, леле колку убави работи си симнав јухуууу
Sims 3 Брејј не ја ни почнувајјјјјјјј.... Позаразна игра здравје...Пред година ипол ја играв како луда...И фала богу се одвикнав и горда сум на тоа
Sims 3 А дали знаете на симс 2 што треба да направите за Headmaster...За да влезат децата на приватно школо...Многу ме нервира тој човек се е незадоволен и украси има и декорации и чисто е и па неќе Ај ако некој знае нека каже..Фала однапред
Sims 3 Треба да бидеш упорна кога ке стаса тој човекот од приватното школо,да разговараш со него,ако те бива заготвење да го повикаш на вечера детето ако знае да свири на клавир да засвире овој сам ке стане да го слуша...и така само мн треба да разговараш со него ..
Sims 3 луге ја имам симс 3 ама на 2 цедиња и незнам да ја инсталирам голема процедура дадејте ми некјо линк да видам како се инсталира
Sims 3 јас ја имав играта си го форматираф коми и се избришала ама пак ке ја ставам на ком имам цдиња ама не можам да ги најдам ама утре мора да ја инсталирам ми недостасува . Иначе кога ја имав ги направив онур шекерезад и каан имаа многу убава куќа и сум забраила да снимам и отиде ... полсе ја направив сека леле еден сиромав се затреска во неа а и таа во него и морав да ги венчам а бре како ми фали игратаа
Sims 3 ахахахаххха Шехерезад и Онур со Каан Умрев од смеа, не ми текнало така да направам од некоја серија и да ги играм според серијата Замислете да ги направиме овие од Кога лисјата паѓаат. 100 души во куќата, ќе незнаеш кој попрво да го мрдаш. А на Ферхунде ќе и ставиш Romance Aspiration ахахахаха
Sims 3 Треба прво да го ставиш првото цеде и да го инсталираш па потоа второто........Ќе одиш во My computer и ќе го имаш симс 3 и ќе одиш десен клик Open и ќе го најдеш тракот Track и ќе го копираш и ке имаш икона на ѕидот симс на дескопот 3 и ќе одиш Find target и ќе го пастираш кракот....И секогаш кога ќе го уклучуваш симс 3 треба да го имаш 2-то цеде во компјутерот и ќе одиш десен клик find target и ќе го најдеш симс 3 и од таму секогаш ќе уклучуваш...Среќно
Sims 3 хахаа добро ке е јас имав и многу други само ако ја инсталирам играта ке направам ФАмилија Текин и сите ке ги направам а нехир седев , фикрет , таксин , џеврие ама да не ми умре скоро ке ја направам по млада а и левент ке го направам така по мој вкус
Sims 3 Можеш и да му направиш јадење и да го повикаш да јаде. Мислам дека беше со опција коа ќе кликнеш на чинијата со храната „Call guests to meal“ или така слично...
Sims 3 Не, јас си се направив со дечко ми и земени сме, него ептен го направив да личи. Имаме и детенце женско го крстив Вероника , само што почна да оди на училиште Им направив прво веридба, дека ја имам и celebration stuff, потоа ги однесов на одмор во едно село (Bon Vojage), па кога ги вратив им направив свадба па ги однесов на свадбено патување на остров
Sims 3 Има бе срц и во симс 2 и во симс 3 јас и двете игри ги имам на компјутер ги имам играно и двете има
Sims 3 А знаете ли како може да се симнат Sims3 ili 2 Holiday ili Chrismass pack...јас ги имам симс 2 и 3 ама сакам овие да ги видам како се играт...сега е нова година па на Chrismass pack има елки лампиони......Само не ми кажувајте кајгана оти препуно е и неможе да се регистрирам
Sims 3 За жал ич не ме бидува со ова додатоциве за играва...ај мош ке се најде друго женуле од форумов што ке може да ти хелпне