Mногу ме загрижи со ова што го напиша. Тоа значи дека постојано требаат апдејти, па дури ниту тоа не е гаранција дека играта добро ќе функционира. Мене ми истекоа wicked whims, пишува нешто демек истекла старата верзија, и сега не знам каде да кликнам за update?
И компјутерот да вие 64бит уклучете ја играта на 32бит. @CrAzZyYy - Доколку тоа ти се случува пробај да ја преинсталираш,нема врска до апдејтите овој е најнов. @Nigredo Odor - Викед Вимс се симиња од страната loverslab, провери таму дали имаат апдејт, регистрирај се на страната анонимно со рендом никнејм и пасворд. Еве ти линк: https://www.loverslab.com/files/file/3169-wickedwhims Избриши го сегашниот мод што го имаш и симни го овој.
Нее знам дека нема врска самиот абдејт, туку некој од модовите што ги имам не е абдејтнат сигг за новава верзија па сеа истражувам еве од вчера кој е , еден по еден ги тргам ги враќам, иначе ја преинсталирав ама џабе така да истражувам сега што би можело да биде, може и мене ми е проблемот ради wicked whims ЕДИТ* 32бит воопшто не ми ја укл, само 64
Аман помагајте, ниту една куќа не ми прима од the sims resource.. Дајте линкови од некои сигурни куќи, шминки, чуда. Ја имам инсталирано онаа верзија пред оваа најновата, која Токсик ја постираше неколку страници наназад.
Јас ти пишав прво во порака. Ете ти а причината зошто не ти ги прима куќите. Не е најновата верзија туку преднајновата и тоа има огромно значење. За некои облеки со преднајнова верзија ќе ги тера, но куќи тешко. Сигурно нешто имаш направено погрешно не може без причина да не ги тера. Ги ставаш ли во правилниот фолдер? Од каде ги симнуваш модовите? Која верзија ја имаш симнато? Имаш ли штиклирано да ти бидат дозволени модови во играта?
На правилно место се, не ми е прв пат да ја играм и да ставам модови. Ја имам најновата, cats and dogs, до сега не ми правело вака
@srhsejbsk - Ако не ти го појавува прозорчево што ти го сликаше @CrAzZyYy значи дека немаш штиклирано за дозвола на модови во играта. Тоа се наоѓа во Game Options.
Симнав некои модови за симсовите, и куќата ја правев сама со опциите од самата игра. Ќе ме биде за креатор, а?
Дали треба од линков за симнување се посебно да симнам на пример сите менѓуши посебно сите ланчиња посебно се едно по едно ?
Од страната за модови симнуваш се посебно или пак ти е ставено се во едно зависи. Кај облека, алишта, шминка, обично се се симнува посебно, но ќе сретнеш и комплети.
Најдов многу пара убави фармерки со висок струк, маички..ама не ги прима играта. Од 50 симнати дали две ќе прифати, баш разочарувачки.
Некој да ми даде линк за симнување на Симс 4 кракната, ама да не е преку замунда зошто немам акаунт треп треп Ми треба дистракцијава од животов под итно.
Ако ја немам играта и го симнам само ова ќе ми се стави играта? Зошто јас само нешто бришам преправам на компјутерот па пак избришав. И ај да не биди за џабе слегвам CC цел ден лични ми се, па да си ја слезам играта.
ЖенЦката Работни соби: Предсобје 1 и предсобје 2 од двата спрата: Дневна: Кујна и трпезарија: Се ми се чини до 10 слики можа да ставам, ама никако неќат уште две да ми се прикачат, уште спалната. Ама некоја наредна прилика.
Ако симнуваш само еден експеншн пек играта нема да ја уклучува воопшто. Овој линк е со сите експеншн пекс и најнова верзија, ќе ја сака.