Здраво. Ќе Ве молам ако може да ми објасните како од интернет да ја симнам Симс било кој верзија. Одамна не сум ја играла, а ја обожавав. Ви благодарам однапред.
@sweet-cherry јас не ни пробав да ја сменам на англиски ама дури и кога беше инсталацијата ми беше на бугарски, ама играта ми е сепак на англиски од линкот шо е ставен погоре.
Горе во левиот агол имаш знаменце британско, таму ќе се смени. Инаку замунда е бугарски сајт, и на бугарски јазик се повеќето работи. Основното мени се подесува само.
Добро само јас сум толкав малер и јас ја симнав од истиот линк, и има опција да одбереш англиски, стискам тоа и пак е на руски. Едит: Успеав и на шпански да ја сменам али не и на англиски
Кога ја симна нели имаше нешто ко за поднесување? Знам дека се менуваше некако ама не ми текнува во моментов како. @ToksycznaReakcja, сигурно знае.
Нема опција на оваа како на претходниот линк од рар бг. Уклучи го тоа Sims Launcher и одбери English потоа кликни на Save и стартувај ја играта така со десен клик и Run As Administrator. Пробај дали вака сака.
Помалце зафаќа меморија од оваа. Кај мене не се празни брзо. Пробај, инсталирај ја и види како ќе ти се допаѓа.
Да. Има и друг дел повеќе базиран на Симс 3. Овој е нов и подобар во графика и се како Симс 4 само за мобилен.
Јa имaш The Sims 3 зa мoбилен. Нa тaa oсвен штo oдиш нa рaбoтa и се мaжиш/жениш, нештo другo немa. Зaфaќa oкoлу 55 мегaбaјти. А зa aјфoн имa The Sims 3 Ambitions, нa кoјa мoже и бебе дa имaш, плус други прoфесии кo пoжaрникaр, дизaјнер...