На принт скрин ли кликаш? Ако е на принт скрин вака покажува. Кликни на буквата C и ќе се слика без стрелки и се останато, и автоматски ќе се зачува сликата во фолдерот Electronic Arts што се наоѓа во Documents.
Епа така на пример не ми се свиѓа таа комбинација и да и ја променам или исто така дали може коса да се смени?
Ја симнав симс 4 но не е бистра а инаку кога ги променувам бистра е сликата. До графичката ли е проблемот или до играта? Благодарам.
Оди во Game Options и намести се на High. Доколку почне да ти сецка и загрева многу компјутерот ќе мораш да ја играш на Low. Зависи од перформансите на твојот компјутер.
Слободно место на хард дискот - 18.93, а потребно место за инсталирање - 26.11 GB. Спојлер Ова да се искупам за зумбулот.
Не видов означувањето ама гледам Бендер побрз, ахаха. Баш кај другарка ми неделава кога ја ставав требаше во другиот диск. Кога веќе наминав во темата да приложам докази дека играм. Решив конечно да го напуштам совршениот стан па си направив куќа, или бар скоро си направив зошто уште не е готова. Ама до кај шо си сум: И мажот ми стана дедо, а оваа уште е YA. Туку како за прв триместар (или пак втор да не беше?), некако дебела ми е. Да не ми се облизни пак.