Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Ајде да се надеваме дека некој ќе знае бидејки многу е интересна :)

http://www.youtube.com/watch?v=lKEiopTh ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=WlpMADCs ... re=related

види колку е интересно на клипот :D

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

Јас како што гледам на клиповите ова е додаток за Симс 2, тоа го барате? за 3јка незнам ни дали има излезено. За симс 2 додатокот може да го најдете и на замунда и на pirate bay. Само ќе треба да инсталирате и да префрлите кракот, ако евентуално е нешто покомплицирано најчесто во самиот торент имате инструкции

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Јас ги имам скоро сите додатоци од симс 2 и сите се инсталираат по истата процедура која штовеќе ја имам објаснето. :)

4. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

Некој ако неможе да ја најде, нека пише, ќе му ја пратам преку лп. Тука несмеаам да ставам линкови за даунлоад така?

5. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    Sims 3

Ејј добра тема :D Ја обожавам играва, ги имам играно сите 3 дела. Дефинитивно најдобра игра. Има нова една Adventures и многу е добра.. Можеш да патуваш во Парис, Египет и Кина и таму запознаваш луѓе и после се гледаш со нив, извршуваш некои мисии и можеш викендичка да си купиш негде :D Иначе ги позајмив некои делови од другари,а некои од torrentz ги симнав.
    http://torrentz.eu/search?f=the+sims+3 :D
    Голем поздрав до сите фанови на Симс :D <3

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Sims 3

Да не знаете каде можам даси купам ЦД и да си ја инсталирам,зошто не ме бива пеку интеренет да ја симнам :D ?

7. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    Sims 3

Провери во Југотон во ГТЦ таму има игри :)

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Sims 3

Симс ми е омилена игра,порано ја играв Симс 2 и ги имав Pets,buisness,seassons,но за жал копјутерот мораше да оди на поправка и ми ја избришале играта.После си ја симнав Симс 3 интересна е,но сепак мене Симс 2 ми има оставено подобар впечаток :D Имам пробано да ја симнам и играта ја инсталирав,но другите делови нејќеше,после тоа ја симнав целосно со сите делови и така па ич нејќеше да се инсталира.Да не го имал уште некој истиотв проблем? :$

9. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

Ја има во Југотон, али цените се малку солени :) т.е цените се тие насекаде низ светот за оригинал игри али за нашти стандарди не е баш малку. За симс 2 со сите додатоци ќе треба да издвоиш 100тина евра, додека пак за симс 3 само за основната верзија ќе ти требаат 50 евра, плус ако сакаш додатоци...ехееее каде е крајот.
    Значи најдобро да си ја симнеш или најди некој, ја има по торенти колку сакаш. Далеку од тоа дека ја опрадувам пиратеријата ама тоа е, каде вака небвработена да им побарам на моите толку пари за игри, ненормална ќе ме направат :lol: кога би имала, би купувала. Сега за сега да живее замунда

п.с единствено можеш да побараш по оние по улички што продаваат пиратски филмови за 50-100денари. Имам видено дека некои продаваат и игри, пред Бисер во Аеродром

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Можно е да не си имала место во компјутерот. Или ако имало вирус во игрите па антивирусот да реагира и да го одбива даунлоадот. Инаку не верувам да е поради нешто друго :)

11. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    945
    Sims 3

Драги феминки кога сме кај игрите Симс сакам да ве прашам ги имам купено игрите веке неколку години и има некои игри се играат со еден програм што се вика Алкохол и со кракување е сеа јас не се разбирам баш многу од тие работи дали може некој да ми каже како да ги инсталирам ептен ми се игра а дома ми седат за џабе.

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Праскиче, поназад во темата дадов инструкции како се инсталираат. И симс 2 и симс 3 се инсталираат на истиот начин.

13. MiDnIgHtLaDy

MiDnIgHtLaDy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    21
    Sims 3

Ја имав Симс 3 и Симс 2 но според мене, Симс 2 е подобра.
    Ја имам инсталирано Симс 2, и уште 5 продолжетоци, но изгледа брат ми чепкал нешто и ги избришал иконите на Симс 2 и уште два продолжетоци.Значи, инсталирани ми се но ми ги избришал иконите од каде се уклучува играта.Ги најдов иконите во My Computer и направив нивни shortcut.Сега пробувам да ја уклучам но повторно ми излага The Sims 2 is not installed on this system,or some reguired files have been deleted.The expansion pack reguires The sims 2 in order to run. Please install The sims 2 before attempting to run this application.Сега незнам што да правам :| Ако некој имал сличен проблем..нека помага :wasntme: :$

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Одинсталирај ја преку контрол панел и инсталирај ја одново :)

15. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Јас ја симнував sims 2 christmast pack и ја ставив преку торент да се снима и потоа преку Poweriso ја снимав и сега ми е во My computer....Ама кога кликнувам на неа ми излева дали сакам да ја инсталирам одам ок и ми вели играта веќе е инсталирана а во симс 2 во find targets има еден додаток и го инсталирав и сега ни симс 2 не ми се уклучува...ајде ако некој знае нека каже што да пшравам или нека ми прати лп.........

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Сасу оди во контрол панел види дали ти е инсталирана, ако е одинсталирај ја во адд ор ремув програмс и инсталирај ја одново. Ваљда нема да ти прави проблеми. Инаку јас си ја симнав и Fashion Stuff ама некако нема убави работи и нов мебел, само по некои алишта :( Барем и коси да имаше нови, на тоа се понадевав :(

17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.739
    Допаѓања:
    8.882
    Sims 3

Луѓе јас ја инсталирав,ја уклучив,си направив маж и жена,купив куќа,ја уредив и сега не знам што да правам :worried: Ги барав луѓево надвор,внатре и нигде ги нема ниту пак некоја опција за како да играм и што воопшто да играм.
    Туф ама сум забегана,ништо не разбирам...Не ми се смејте :^)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

:rofl: Баге како може да ги нема бре? :D Уф ме изнасмеа :rofl: Изгледа си ги направила луѓето ама не си ги зачувала

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.739
    Допаѓања:
    8.882
    Sims 3

^^
    Ај сега пак одново :) И реков јас да не ми се смеете :D