Имам, од замунда неколку страни поназад во темава некој има ставено линк. Мислам дека сите packs ги има освен strangerville ама океј таа е ептен тазe
Ја сакам и strangerville, бидејќи се чини дека има зараза која предизвикува зомбифицирање кај населението. Сакам да правам модификации и научни експерименти со зомбите.
Извинете што ви пишувам касно, функционира, се е океј освен рестораните, ми багнува на моменти со поставување униформи или мени. Друго е се во ред. Може да се игра. Иначе не симнувам посебно пачови. Кога излегува нов ја симнувам цела игра од почеток.
Еве нешто ново од мене, надворешниот дел на куќата со дворот не ми е сеуште среден, ќе ве абдејтувам подоцна . Spoiler: слики дневна .... Кујна ............. Тоалет.... Работна Соба....
И по можност од замунда fitgirl repack, зошто од било кој друг линк не ми работи, само од оваа верзија. Значи ja барам целата симс 4 со новата Strangeville експанзија. Го има ли на замунда ова што го барам, @ToksycznaReakcja ?
Немам од замунда, но еве јас овој го играм https://www.skidrowreloaded.com/the-sims-4-deluxe-edition-v1-50-67-1020-incl-all-dlcs/ , и немам проблем , имав непто со рестораните проблем , и стиснав Shift па на симсот и тоа debug и ми се реши. Не знам зошто порано не го направив тоа. Сега ми е супер , секој ден ја играм моментално по 12саати . Еве сега нешто ново спремам
Ми бара PowerISO, а со таа програма нема место. Затоа барам од fitgirl, со нејзините линкови од замунда секогаш успева. Кога го симнувам пишува 19,9GB и дека има меморија, а после откако ќе се симне ми дава дека нема меморија.
Јас немав ваков проблем , само линкот што ти го пратив го симнав и тоа е тоа . Ми работи , не знам зошто вака ти дава . Јас мислам дека сите што играме тука играме без Origin.
И јас дојдов тоа да кажам, Sims 4 основната верзија е бесплатна за симнување до 28 мај, и потоа си ја задржуваш, не е trial. Паметен потег, сигурно многу луѓе ќе ја симнат и ќе се навлечат после да купуваат и експанзии. Еве повеќе информации, има и линк https://m.9gag.com/gag/aA37R3L?ref=...6oRGz9pfGhNL49jZkNM1pjbYGqsxiJ0vbD90ZvdBEdqr0
Јас ја симнав вчера. Веќе се опседнав ко на времето со 3ката. Исто, симнав 20gb пакет од таа FitGirl, со се basic 4ката и сите можни експанзии. Она што ме интереси е како да ги инсталирам тие експансии на веќе инсталираната оригинална sims 4 што синоќа ја инсталирав? Како да го избегнам инсталирањето на 4ката од FitGirl и само нејзините експанзии да ги превземам?