Важии ,фала ти.. Ја имам на Це де уште од времето DoubleDeluxe па можно е да ја инсталирам.. Па ќе ти пишам.
@CrAzZyYy играм и јас. Опседната сум. Немам многу слики, нон стоп ми прави проблеми custom content и мора да ја преинсталирам Од која страна симнуваш ти?
И јас од таму, иначе на пинтерест наоѓам преубави работи ама заради ова што прават не ми се симнува. Иначе проблемот е во тоа што ги откажуваат акциите (што и да прават или што и да им кажам да прават), застануваат во едно место и цело време покажува See what's happening? Симнував и Tray Importer i Mod Conflict и што не уште ама на ниту едно не покажува конкретно кој cc не е добар за да го отстранам. Кога почне така правам repair game и за некое време се средува. Многу ме нервира.
Ее и мене еднаш така ми правеше, и кликнав shift на симсот клик и имаше нештп debug не знам дали ќе ти помогне ама ништо не губиш пробај. Или извриши се од mods и tray и симнувај од почеток. Сум го правела и тоа да те утешам хахаха. И во tray не можеш ама во mods може, прави си фолдери и ствај дати пример демес ако симнуваш нешто и ставаш крсти го фолдерпт 20.08 и кога ќе ти прави багови ќе знаеш од прилика од кога ти прави и ќе бришеш модови од таа дата.
Проблеееем, ми треба совет ако на некој му се има десено. Проблем имам со рестораните, ми исчазнуваат масите, сите модови што ги имам симнато во последно време ги избришав но не се средува. Совет??
Мене па тоа ме нервира Јас почнав со 1, 2 (што и денес ја играм понекогаш), ја пробав 3 и ја скокнав и сега сум на 4.
Ми делува некако ко наменета за телефон, ко онаа mobile Sims што им е. Експанзиите како и цела игра симната и инсталирана со Torrents You are never too old to game. Што се немам инсталирано од игри да знаеш.
Мори, не можа да пула на телефон... ситно ми е Шубав монитар си имав ко корито, му го дадов десктопот на ќерче, сега си копам очи на лап-топот. Се 'жртвувам' за детето Мајка на годината
Бев вистински зависник од Симс 1 и 2 ,,на времето''. После некако заборавив на играва. Сега ве читам и се мислам да ги барам 3 и 4. Може пак ќе се заразам