Sims 3 Сакам да прашам дали може да се игра играва на usb? Зошто неможам да ја ставам во лап-топот нема доволно рам меморија и неможат да ми се инсталираат големи игри како Sims или GTA Вака на usb ќе си ја инсталирам и само за тоа ќе го користам usb - то. Можам ли така да направам?
Sims 3 остај, кај се запустив баш сеа, цел ден на компјутер...сум запнала да ја унапрадувам жената на работа, да видам до каде може да иде
Sims 3 не мозев да ја инсталирам симс 3 и што да се праве морам со симс 2 да се задоволам...ама поголема зараза од симс нема!!! 18 годишна а уште со игри се бафтам...пу јаз'к
Sims 3 Ја предупредив дека е зараза вие кога не ставате маски секако дека ќе се заразите епа сега кој ви е крив ! И најубаво е кога ќе и се исполни животната желба за кариера тогаш мислам дека женкана е најсреќна, ама како ја прифаќаат понекогаш ко ќе подостари , и се јавува она крејзи на неколку саати и после исчезнува.
Sims 3 Јас да ви кажам право скоро секогаш ставам романс аспирејшн. Многу ми е интересно и си правам филмови. Еднаш си направив една женска и ставив романс аспирејшн и почнав да го врзувам еден комшија. Арно ама овој молење сакаше И на крај решив да му се одмаздам. Направив да се заљубат, и им направив веридба. Во меѓувреме имав на лагер и друг Кога дојде вереникот направив да се бакне женската со другиот и овој почна да плаче и се степаа
Sims 3 На Симс 3 знам дека само со едно можеш, а на симс 2 можеш да си направиш повеќе и да ги играш кои сакаш Јас ја играм Симс 2, слаб ми е компјутеров за Симс 3.
Sims 3 За Симс 3 прашав. Инаку, ја играв Симс2 летото, ама морав формат, и сеа незнам дали да ја симнам, ќе попуштам со школово.
Sims 3 Eве ги Алиризовци Хаирие морав да ја ставам со бела коса оти само бели коси дава за стари А Ајше не ја прифаќаше како ќерка на Хаирие и Алириза оти се стари, па ја ставив на Лејла Инаку аспирејшнот иде вака: Хаирие - за богатство Лејла - за фамилија Неџла - за школо Ферхунде - за авантури (романси) Шефкет - за фамилија Алириза - за фамилија Ферхунде најмногу ја погодив од сите мислам
Sims 3 Феминки ај ако сакате да ми помогнете. Ја купив од пазар СИМС3 во 2 цедиња.И сега не знам да ја инсталирам.. Плс хелп
Sims 3 тешко е за инсталируванје кај мене дојде едно дете ми ја инсталира а колку пари ја купи играта ?
Sims 3 Еве еден туторијал како да ја инсталирате : http://www.youtube.com/watch?v=x1oTAL7V ... re=related
Sims 3 Јас ја имам вака инсталирано симс 3 Треба прво да го ставиш првото цеде и да го инсталираш па потоа второто........Ќе одиш во My computer и ќе го имаш симс 3 и ќе одиш десен клик Open и ќе го најдеш тракот Crack и ќе го копираш и ке имаш икона на ѕидот симс на дескопот 3 и ќе одиш Find target и ќе го пастираш кракот....И секогаш кога ќе го уклучуваш симс 3 треба да го имаш 2-то цеде во компјутерот и ќе одиш десен клик find target и ќе го најдеш симс 3 и од таму секогаш ќе уклучуваш...Среќно
Sims 3 На дескопот има икона Симс 3 и врз неа ќе кликнеш и properties и find target и таму треба да го пастираш кракот и од таму ќе ја оклучеш
Sims 3 Цаци нема во Widnows 7 find target во пропертис (барем кај мене) , мислам дека истата функција ја врши open file location.