Јас од тука ја зедов https://store.steampowered.com/search/?term=sims 4 ако ти се чека попусти ќе има Октомври, летните беа до 7 Јули.
Моментално сум во фаза на The Sims 2, мислам дека отсекогаш ми била омилена. Имав шанса преку origin(сега ЕА) да ја спуштам The Sims 2 Ultimate Collection кога беше достапна и бесплатна.
Дали има некој паметен да ми кажи CC како да ставам или едноставно местото од кај шо слегвам не поддржува? Имам крекната игра со сите DLCs од anadius. Буквално се шо има онлајн за додавање CC пробав. Не можам никако да додам. И во игра е одобрено користење CC ама едноставно играта не ги перцепира.
Да дозволено е, исто од таму ги симнував. Почнав да мислам дека проблемот е оти е од анадиус играта, а од таму ја земав зошто има редовни апдејтс.
Нешто не ти е инсталирана како шо треба. Ако си симнала само апдејт веројатно е да ти има направено проблем. И ја ја имам на анадиус и немам проблем со модс воопшто.
Ја симнав пред два месеци, ама немав потреба за CC пошто одамна немав играно и се ново ми беше. Пред две недели ја апдејтирав со неговиот апдејтер шо е, и пробав да додам CC и едноставно неќи. Редит отворив тред и се шо пишеше со ред пробав. Крај краева ќе ја преинсталирам ако не.
Преинсталирај ја играта, кога внесуваш само апдејт во многу од случаевите се случува да не функционира, и да си направиш поголем проблем. Затоа стално препорачувам преинсталирање на ново, торент е торент не може да биде и да делува исто како оргиналниот апдејт што е од Ориџин, во многу од случаевите има багови гличови и итн.
Сакам да купам делови за Симс 4 од официјалната страна додека се на попуст. Дали некој има купено? За колку стигаат, дали има шипинг?