Sims 3 Ај, ако може помош. За што се уствари додатоците, и ако може линкче преку uTorrent да си ги симнам. За Симс2. После треба да ги инсталирам? Сеа ја даунлоадирам играта, па после, ако ми треба помош за инсталација, ќе ве прашам.. http://www.thesimsresource.com/download ... ims2-pets/ за овие кучињава, ми се чини треба додаток за имаш за да можеш да ги имаш? јас ја играв играва лани летото, ама поим си немав дека има додатоци, такви чуда. Ич не сум упатена. и како да ги симнувам, како зип ?
Sims 3 Дејзи со додатоците ти доаѓаат и повеќе опции во играта. Секој додаток си има нови опции. На сезоните имаш и зимни алишта, капи, шалови, јакни и плус се менува годишното време на секои 5 дена (мислам така беше). На Апартмент лајф можеш да ги ставиш да живеат под ќирија плус на овие два додатока имаш и два нови градови. На таа со патувањата имаш и дестинации за на одмор и да запишуваш како си поминале таму. На Најтлајф можеш да ги носиш по дискотеки навечер, а на животните сеуште незнам оти немам животно во фамилијата, а сакам кога ќе си направам нова фамилија да си ставам Чау-Чау куче, многу ми се убави Плус со секој додаток имаш и нов мебел, алишта, фризури... А ако несакаш нови опции ами само мебел, алишта и фризури еве ти страна http://sims2.simcredibledesigns.com/
Sims 3 Нели можеш и додатоци, а и само мебел, фризури, облека, да си симнуваш ? Зашто ете тој линкот види го што го стаив, е од таму сакам да симнам, ама како да ги симнам ? Како зип фајл или тоа другото? Туку, ова играва некако бавно ми се симнува, до сеа 27,4 а можда 2 саати ја чекам. Пу јаз'к! Ај, ве молам женски ако може некој да ми најде линкчиња од додатоците да си ги симнам.
Sims 3 Ич не е фер, 7 саати се симнуваше чудово, и сеа нема ништо за инсталирање! Само ако не го биде, си купувам ЦД! И така ќе идам у Драчево па од таа продавницата шо ја кажа Секси ќе си купам! За 100 денари, џабе! Или дајте ми некој асален линк, да си ја симнам преку торент, уште 1 пробувам, после тоа, ич. Ќе си ја купам на цд. Само таа продавницата како ќе се викаше, мислам Од кај Перо .. Ми се напраи фолдер Симс 2 и у него 5 икони. Цд -1, Цд- 2, Цд-3, Цд -4 и Крак. И сеа, шо да праам?
Sims 3 Ја земав, инсталирав, ама ми се јави проблем ист како на Lux (мислам беше). Ми пишува : No game disk found! Please insert The Sims 3 game disc before proceeding! Го копирав TS3 (така се вика кракот) и на launcher кај што ми пишува во иконата, и на desktop, и насекаде но НЕ САКА ни за жива глава... Уствари едно 2-3 пати откако го сторив ова почна играта ама таман мислев ми ја отоври и пак пишува дека неам цеде, а всушност имам го имам ставено второто cd! И исто така од DVD E Drive каде што ми е снимена играта има едни 5 фајлови и јас паметната им одбрав програм Windows Media Center... :/ Има тоа некаква врска? Инаку да напоменам дека не сум на Windows Vista па да барам во find target туку ми се отвара само open file location каде го копирам кракот врз иконите но пак несака! Па едно време од кракот ми се отвори... и пак како што напоменав на почетокот потоа ми бараше CD на пола игра (кое секако го имав ставено внатре). Во што е проблемот може ли да ми каже некој или да ми помогне?!? Можно ли да е до конфигурацијата на лап-топот и слабата РАМ меморија? Навистина незнам што да направам...ПОМОШ!
Sims 3 Ја земав, инсталирав, ама ми се јави проблем ист како на Lux (мислам беше). Ми пишува : No game disk found! Please insert The Sims 3 game disc before proceeding! Го копирав TS3 (така се вика кракот) и на launcher кај што ми пишува во иконата, и на desktop, и насекаде но НЕ САКА ни за жива глава... Уствари едно 2-3 пати откако го сторив ова почна играта ама таман мислев ми ја отоври и пак пишува дека неам цеде, а всушност имам го имам ставено второто cd! И исто така од DVD E Drive каде што ми е снимена играта има едни 5 фајлови и јас паметната им одбрав програм Windows Media Center... :/ Има тоа некаква врска? Инаку да напоменам дека не сум на Windows Vista па да барам во find target туку ми се отвара само open file location каде го копирам кракот врз иконите но пак несака! Па едно време од кракот ми се отвори... и пак како што напоменав на почетокот потоа ми бараше CD на пола игра (кое секако го имав ставено внатре). Во што е проблемот може ли да ми каже некој или да ми помогне?!? Можно ли да е до конфигурацијата на лап-топот и слабата РАМ меморија? Навистина незнам што да направам...ПОМОШ!
Sims 3 За сите што имаат проблеми со инсталацијата или пак не знаат како има видеа на You TUbe со упатства.Знам другарка ми така ја инсталираше ..
Sims 3 Значи најубавата игра што досега сум ја игралаааа лелелеее зошто го преинсталирав компјутерот сега ќе ја имав пак
Sims 3 Ловли или побарај на јутуб туторијал како се инсталира, или иди по моето упатство поназад во темава, објаснив чекор по чекор. А да ја симнеш можеш од www.thepiratebay.org . Јас ја симнував од Замунда, ако имаш акаунт таму, можеш и од таму
Sims 3 Јас пак досаѓам на темава .. Може ли некој да ми даде сигурен линк за да ја симнам СИМС3? Плисс
Sims 3 Луѓе јас немам проблем со инсталацијата, ја инсталирам како што треба, ама со кракот имам проблем , инаку има туторијали на ју тјуб за инсталирање и за правење на крак, ама колку се точни за кракот не знам, сумљиви ми се дека се нешто со интернет се поврзани, без крак не може да ја играм, а пред тоа ја играв инсталирана од цеде со крак, сега ми е инсталирана од истото цеде кракот и го ставам во Оупн фајл локејшн и ми излегува еророт. ______ Инаку близначиња еднаш ми се имаат родено само во Симс1, во 2 и 3 мислев дека не може да се раѓаат дека ми се немаа родено, ама ете можело, а да не знае некој шифра за нив? А кој од овие линкови е за да ја спуштиш цела без додатоци и без да и правиш крак има такво нешто? Ако знае некој, ако има проверено дека е безбедно да се спушти и без вируси и колку ќе потроши интернет нека кажува . Се доврзам на прашањето на Латина, ако знае некој нека каже нека не не остава во неизвесност ! Спојлер значи кој ѓаол ме тераше да ја бришам, смотана јас, мислев компјутерот од неа ми се гаси