Sims 3 е јас не преживувам еве го мојов уште од вчера го нема, а замисли ништо немам слегнато блазе си ти еве како што кажа цаци од boki computers ке си ја купам и завршена работа не е проблем 100 денари
Sims 3 Знеа некој како на симс 2 сликите да ги извадам на дескопот односно на компјутерот? И каде ми стојат работите кои ќе ги симнам од интернет на симс 2?
Sims 3 Ја играм моментално дечки, скокам од радост, така е немојте да ми се смејте, конечно и го направив кракот благодарение на братучед ми Наскоро очекувајте слики од куќата што ќе ја изградам, ама дека одново инсталирана се зачувано ми се избришало, ама неверманјд, битно си ја игра и Лукс е хепи, радостии санки некое дете мало
Sims 3 Добро што ме потсети Лукс, и јас ќе ставам слики од новата ми куќичка и од таа што ја имам во Twikkii Island
Sims 3 Сакам да прашам дали до сега сте симнувале делови од симс 2,односно (sims 2 fashion runway или sims 2 free time) и дали сте симнувале од интернет или купувале и како?Сакам да симнам некои од овие ама незнам како
Sims 3 Па ги има на Замунда сите тие делови. Јас ги имам скоро сите, и ќе ти препорачам кои се нај интересни. Bon Vojage Seasons Nightlife Mansion and garden Pet stories Единствено немој да ја симнуваш Glamour life од таму пошто е вирусна.
Sims 3 Еве ја мојата куќа, во Pleasantview. Тоа до неа е парк, го продолжив поради реката, кај мене во дворот е реката замрзната затоа што е зима, од сезоните
Sims 3 Aма немам акаунт а неможам да се регистрирам бидејки се пемногу..Има ли за ова решение? Инаку куќата ти е прекрасна..На симс 2 е ова нели?
Sims 3 Од интернет ли ја симна симс 3?МОжеби треба кракот да се копира и пастира?И да ја оклучуваш од пропортис финд таргет..Не се оклучува од иконата право.
Sims 3 Побарај назад низ страните имам објаснето чекор по чекор како се копира кракот. Сасу, на симс 2 е тоа, тројката не ја фаќа мојот компјутер
Sims 3 Една од моите најомилени игри. Какви драми им правам на тоа фамилиите, да се чуди човек. И ај да споделам едно сликиче што ме насмеа, верувам дека сите што сте ја играле барем еднаш сте го виделе ова.