Sims 3 Сега слушнав дека се продавале тие делови(sims2 pets,sims2 fashion,sim2 freetime) и мн други...Ќе ја побарам таа продавница и ако ги има белкин не се скапи ...Планирам сите а ги купам
Sims 3 додека се мачев да ја симнам на компјутер и потрошив цели 6 гига за тоа,едно дете ми ја даде симс на мобилен и сега си ја играм,и зависн а станав од неа,многу е убава
Sims 3 Не.. многу е примитивна. Не можеш да градиш ни пак да одиш на работа. Само седат тие како здрвени. Па ти идаат на врата, како демек во врска се. Ветар во магла..
Sims 3 незнам вие каква сте имале но јас на мобилен ја имам симс 2 можеби и до телефонот е.цела е на тач,јас никогаш ја немам играно на компјутер затоа ми се допаѓа ваква,а не е точно дека с ездрвени и тука се работиш.одиш на работа,градиш,купуваш работи за дома,вршиш активности,исполнуваш задачи,мене ми е супер играта,не е ни малку таква како што м и ја кажувате
Sims 3 Јас ја имам симс 3 на телефон,безврска е.ете и некои од девојките имаат напишано иначе од овде можите да си ја спуштите симс 2 http://btjunkie.org/torrent/The-Sims-2- ... 3978a5fc81 симс 3 http://btjunkie.org/torrent/The-Sims-3- ... 3501a6aab3 лесно за инсталирање е =) едит : иначе цаци може и од овде симс 2 да си ја земиш заедно со сите додатоци http://btjunkie.org/torrent/Sims-2-All- ... 1ce59bd6f4 п.с ке ти земи многу гига
Sims 3 Нема потреба...Ја најдов продавницата каде што се продаваат и ги купив Sims 2 freetime и Sims 2 BonVoYage...Сега ќе ги инсталирам
Sims 3 Абе девојки, не може да очекувате Симс на мобилен да биде ни одблизу како таа на компјутер, воопшто не треба со тој став да и’ приоѓате на играта. Едноставно, фактот што во џебот „чувате“ семејство кое можете во секој момент (надвор, во автобус, на предавање... ) да го проверите и да се грижите за него, е доволен, тоа е и суштината на Симс за мобилен.
Sims 3 Зошто во sims 2 freetime неможам да ги оворам колите?Ставив гаража ама колите не ми се отварат
Sims 3 Цаци да не грешиш на симс фри тајм немат коли... има само една ама таа е за поправање... а на симс најт лајф има коли
Sims 3 Јас ја имам Nightlife и мислам дека само тој дел од Симс 2 поддржува коли. На другите нема. За Free Time незнам, не сум ја играла досега, ја имав Family fun, ама досадна беше и имаше некои глупи работи.
Sims 3 Одвај чекам да завршам со обврски и да се опуштам со Sims Medieval! Мислам дека баш е по мој вкус. Не дека другите не ми се интересни, ама сепак, штознам!
Sims 3 Имаш поназад во коментарите напишано можеш да си најдеш или пушти си клипче на ју туб Прашање: 1.Кој е последниот додаток на Симс 3 или кои се сите додатоци ако знае некој да ги наброи да видам дали некој ми фали?! 2.Дали може во исто време да ми се инсталирани и да ги играм и Симс3 и Симc Medieval,ваљда нема да ми се преклопат....?!
Sims 3 Еве за првото прашање: Вака, освен основната Симс 3ка, имаш уште 4 едиции: - The Sims 3 Collector's Edition; - The Sims 3 Holiday Collector's Edition; - The Sims 3 Commemorative Edition; - The Sims 3 Deluxe; Еве ти ги експанзиите: - World Adventures; - Ambitions; - Late Night; и уште 2 кои тек ќе излезат, -Generations на 31ви Мај; -Unleashed во Октомври. А тие што се пакетите со додавање на премети, ко шо знам до сеа се: - High-End Loft Stuff; - Fast Lane Stuff; - Outdoor Living Stuff. За второто прашање, претпоставувам дека нема да има никакви проблеми бидејќи тоа се две различни игри, нема шанси да се преклопат.
Sims 3 Eeee супер,едвај чекам да излезат тие во мај и октомври,м ммм шубавооо Јас игрите ги земам од еден дечко,дома си ги хакнува и ги продава по 100 денари.Ги имам сите додатоци освен оваа Outdoor Living Stuff,ја нема дечково....да не знаеш каде можам да ја најдам во Скопје?
Sims 3 Немам поми тоа да ти одговорам, јас неамам доволно добар компјутер за да ја играм 3ката така да не сум запознаена со тие работи, а иначе, кога инсталирам кај луѓе, едноставно симнувам одреден дел и следам инструкции.
Sims 3 мислам дека можеш да ја купиш во Аеродром во трговскиот центар бицер има се продава не е повеќе од 100 денари