Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

А од каде си мислам да знам каде да ти кажам :!:

2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    4.816
    Sims 3

хахахаахха :D :rofl:

На Offspring, Cacy, Lux и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Од Симс 2 кои ви се така по омилени expansion packs?
    Јас ги имам Freetime и BonVoyage ама сакам некои други да земам :lol:
    Ако може некој да ми препорача :D

4. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Sims 3

излезе ли некој полесен начин на инсталирање на играва ??

5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Sims 3

Ги симнав Симс Bon Voyage и Seasons и кога ги уклучувам да се инсталираат ми покажува нешто Nero ми се уклучува :@ како да ги оправам :?:

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

ахахаха најдов една Симс 2 Erotic Dreams . 3 ГБ е, ама баш ми е гајле, морам да ја играм :D :D :D
    18+
    http://www.google.com/search?tbm=isch&hl=en&source=hp&biw=1440&bih=736&q=sims+2+erotic+dreams&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Sims 3

знае ли некој како да ја инсталитам симс 2 Bon Voyage , University i Nightlife

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Јас да се испофалам, многу е интересна Erotic Dreams! Ми даде 2 нови градови ама Pleasantview i Veronaville ги нема, исто и StrangeTown го нема. Има многу нови работи, мебели и човечињата може да шетаат голи :o :lol: И еден куп нова облека има! Нови бои за очи, нови шминки кармини и накит! Мене многу ми се допаѓа! Синоќа ја инсталирав едвај до 5 наутро, па ја пробав да видам каква е ми отвори многу нови куќи од тие готовите. Јас ви препорачувам да си ја симнете, ама многу е тешка и досадна за инсталирање, цела ноќ се мачев, ми отвори некој јазик којзнае каков, букви со апостров, неможев да се снајдам од памет си штракав, па некако сум ја средила на среќа. И многу бавно се инсталира, зевав додека се инсталираше цела ноќ, бидејќи неможев да чепкам друго ништо, уште побавно ќе одеше. И така :)

На Cacy и caroline.costa им се допаѓа ова.
  9. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Sims 3

Пробував да симнам ама бара да имам Windows 7 или Vista. Во најкраток можен рок морам да да имам 7 или Виста па да можам да си ја играм играва :)

10. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

А од каде ја симна?Звучи многу интересна :lol:
    Да те прашам кои ти се интересни додатоци од симс 2 бидејки сакам да си купам нови но незнам кои да ги земам...Ги има од симс 2:worried:ims 2 Pets,Sims 2 late night,Sims 2 seasons и уште некои имаше не се сеќавам :D
    ПС.Ги имам Sims 2 Bon Voyage и Sims 2 freetime :)

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Cacy на замунда ја има, од таму ја симнав. Ако купуваш нов додаток земи си го Sims 2 Nightlife, иако мислам и дека Open for Business е интересна, на таа знам дека можеш фризерски салон да имаш, не сум ја играла досега, ама ќе ја симнам да видам :)

Со животните мене лично ми е досадна. Многу внимание бара миленичето, ноќе шета по дворот, цело време бара јадење и моча насекаде |( Потоа треба да правиш Моp Up таму каде што мочало. И ја бутка кантата за ѓубре надвор ако на приимер тебе човекот ти спие, а на миленичето му се јаде, бидејќи нема кој да му даде јадење јаде од кантата за ѓубре надвор. Потоа бара секој ден да го бањаш и то. досадно е |(

Fashion Stuff има само нови облеки и ништо друго од мебел...

Teen Style Stuff исто има нов мебел некој, ама повеќе е детски онака, некои розе бои.

Kitchen and Bathroom Stuff ти дава повеќе мебел за кујните и за тоалет.

IKEA home stuff има некој интересен необичен мебел.

Mansion and garden ти отвара повеќе опции за уредување на дворот, нови цвеќиња, нови дрва, интересни работи има, има и од оние дуплите скали за дома.

Family Fun Stuff отвара некој безвезе мебел, на портокалова боја е повеќе и некои грди шари за на ѕид, детски соби необични...

Apartment Life дава интересен мебел, фризури, облека, има интересни спирални скали, а можеш и да ги вселиш луѓето да живеат под ќирија :lol: Многу е интересно живеат како во хотел и ако соседите се бучни овие им тропаат на ѕидот :lol:

Celebration Stuff дава мебел за прослави, за свадби, за родендени, во облеките има многу убави невестински фустани...

Seasons нема некој посебен мебел, ама мене ми е инсталирана поради тоа што ми е по реално тоа што се менува годишното време, па можат во зима надвор да прават снешковци и.т.н. Тоа е, накратко за тие делови што ги имам играно :)

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Sims 3

Бог да чува и да брани, ноќеска сонував дека живеам во Апартмент Лајф, сум си го уредувала станот. :D Морам да ја симнам наскоро, ме мачат такви соништа. Дури и тенда си имав на терасата. :D

На Cacy и Offspring им се допаѓа ова.
  13. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Фала што ми опиша се толку убаво :clap: Мислам дека ќе ја земам Sims 2 late night и Open for Business а по натаму и Apartment Life :D Само ми е жал што ги нема додатоците од симс 3 :worried:

14. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Sims 3

Open for Business е најитересна според мене,ако имаш место на комп спушти си ја...
    Можеш да имаш своја продавница во твојата куќа и ако имаш пари можеш да си купиш од фризерските салони во градот,од рестораните,спа центри и многу други.Си вработуваш луѓе, ставаш еден или двајца за менаџери и нормално прикладни цени ставаш за да идат купувачи.Навистина е интересна,јас ги имав сите додатоци,но поради недостиг на место,ги оставив само Seasons и Open for Business.

еве некои од шифрите :
    motherlode- за пари
    boolprop testingcheatsenabled true- мултифункционална
    move_objects on/off -за преместување на работите кои не се преместуваат (поштенското сандаче)

На Cacy и Offspring им се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Јас навистина незнам што се случува и зошто не сака да ми ја инсталира Open for Business :( Ми ја враќа инсталацијата назад, ми вика, Instalation will now terminate... Пред два дена и кај Caroline.Costa кога ја инсталирав Bon Vojage и Seasons исто овака правеше. Бара некое второ CD. Незнам зошто овака? Не сум имала досега проблеми со инсталациите на игрите, и незнам зошто и кај Caroline.Costa така правеше кога Bon Vojage и Seasons ни се и на двете од Замунда симнати истиот торент, тие две кај мене без проблем си ги инсталирав, а кај неа неможев. Сега кај мене така ми прави за Open for Business. Ај помош ако може... Што треба да направам? :(

16. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Sims 3

Со што ги ремонтираш торентите... Јас со деамон толс.Мене секогаш ми прави така.
    Ама ја инсталирам пак.
    Имаш пробано по втор пат да ја инсталираш?

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Пробав неколку пати, не сака :( Сакам да ја играааааааамммммммм :devil: и јас со даемон ги правам, и не сум имала проблем досега со ниедна, само со оваа :devil: И кај каролин така правеше :devil: :devil: :devil:

18. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Sims 3

Офи
    дали целата инсталација завршува? или ти го бара цд од симс 2 за да ја надоградиш?

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

При крај кога е инсталацијата, ми вика Please insert disc 2... Така некако, стискам cancel, пошто незнам за кое ЦД ми вика и тогаш ми се појавува прозорче Instalation will now terminate и инсталираното се враќа назад... :worried:

20. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Sims 3

Офи има 2 цедиња... Првото кое го приклучуваш и после уште едно има кое треба да го приклучиш.

Затоа тебе така ти излегува,не треба cancel туку 2то цд да го приклучиш