Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sims (Симс)

Дискусија во 'Слободно време' започната од inn, 5 мај 2010.

1. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Sims 3

Зависи од среќата на симсот дали ќе ти се полнат тие за глад, енергија и др. Ако ти е во лошо расположение ќе ти се намалуваат наместо да ти се зглемуваат. :worried:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Мене па нигогаш не ми отишле на црвено јас кога се изморени одам и зелено се станува :?:

3. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    Sims 3

ја обожавам играва ама неможам да ја симнам од интернет (нејке ) :( а нз од кај да ја купам ,ако некој ја има купено нека каже кај ја има??

4. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

Ја има во Југотон. Ама скапичка е. Двојката мислам дека е околу 500 денари, али новата е 50 евра. Без додатоци и тие се плаќаат плус

Најди некој другар/ка нека ти ја симне и на цд. Сигурно некој околу тебе ја има или ќе ти напрви услуга. Нема потреба да фрлаш толку пари (освен ако имаш вишок :) )

5. Blumarine

Blumarine Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    188
    Sims 3

Има и полесен начин - впиши во конзолата за шифри testingcheatsenabled true и потоа shift + click на поштенското сандаче - од понуденото мени одбери make all happy и ќе го избегнеш ризикот од оваа машината :)

6. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Sims 3

А бе правам забава цело време им правам муабет на сите и после ми кажува дизастер од забавата |( . Е што треба да направам за да си поминат убаво?
    А сега ми се појави дух во куќата, една точка се шеташе цела вечер по куќата, гледаше тв, јадеше и ги гледаше рибите во аквариумот, страв ме фати :worried: . Дали пак ќе го има, како можам да го истерам?

7. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

На забавата пушти музика, прави dance со сите, торти, шампањ....и нема да биде дизастер :D
    А за духовите, ако во близина имаш гробници избриши ги

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Ја има ли некој играно University? Сакам да ја симнам, убава ли е? :)

9. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Sims 3

За добра забава освен што ќе збориш, пушти музика, играј со нив Dance Together мислам дека има опција, направи базен па нека се бањаат, торти и јадења прај, ако имаш од оној предметон што е прскалка за во двор нека се прскаат...
    А за духот продај ги гробовите. :D

10. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

Јас. Мене ми е најјака. Кога ќе стане тинејџер детето го праќаш на училиште ама онака за стално, не за секој ден да иде и да се враќа. Живее во куќички со цимери и има органичен буџет па се мачиш да постигнеш, иде на предавања секој ден, има за учење многу, есеи, истражувања такви работи. И кога ќе заврши колеџ се враќа дома, онака нема дома одење. Баш ми е поразлично мене и ептен освежување зашо предходно ми здосади со фамилија само по дома. Можат неговите да го посетуваат од време на време...

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Трба да зборуваш со нив,со сите да се чуствуват запоставено,пушти гласна музика,танцувај,спреми дринкс(од барот),Сервирај ја таа масата со јадење и плус ако знае да готве направи разни јадења(ако јадењата се перфект супер :!: ),не оставај да не ти е чисто кога имаш парти(обавезно)тоа остава лош впечаток :!: Стави им базен,некои игри за да се забавуват :) И не оставај сметките неплатени или весник да не ти е прочитан мислам рециклирај го :!:
    А за духот изгледа некој умрел па затоа :!: А што шетал е духот од човекот на мене до сега тоа не ми се случило...

12. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Sims 3

Ако има дух сигурно некаде тука имаш и урна или споменик за гроб, ако сакаш да не ти излегува духот избриши го.

13. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    Sims 3

sims 2 university??јас ја имав порано на ком и мн ја играв ама по греска си ја избришав а цд го неам :( а инаку мн е интересна има мн нови раб голем ,избор на облеки и ствари за дома и сваста има јака е ептен

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Абе зошто неможам да ја унинсталирам Симс 2 и да ја инсталирам наново? Онаа Еротик Џримс ја унинсталирав и избришав, а пак ја има. И сега ами? И никако не ми дава Симс 2 основата да ја унинсталирам............ Сакам да си ги играм Bon Vojage, Open for Business и да си ги ставам и мебелите и облеките што си ги симнував... Оваа Еротик не ми ги поддржува, и сега како, ем е унинсталирана ем пак ја има. Е не е можно |(

15. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

А ја унинсталираше од контрол панел во адд ор ремове програмс? :?:

16. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Sims 3

Или симни си од оние програмчињата што се специјално за анинстал, тие чистат се :) не оставаат трага. Нешто ко доместос за компјутери му доаѓа :D

17. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Sims 3

Убава е но не нуди некои големи можности, исто како и секој студент,учат и забавуваат...
    Има да алишта и мебел но малку се... Би ти препорачала да си спуштиш алишта и мебел и да не си ги бришиш претходните
    Ти треба од оние таблите за јадење,па вециња и маси... Треба музика и бармен... Да зборуваш со сите,а за да ти е забавата онака до највисоко ниво мене ми успеало кога сум славела роденден или свадба...

иначе кога ќе ти излези духот напиши ја шифрава
    move_objects on
    и оди во buy mode и селектирај го духот и избриши го,потоа најди го споменикот и него избриши го :D

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Sims 3

Хм, можам ли да си отворам продавница во куќата што ќе си ја изградам на опен фор бизнис? :?: Значи да живее таму и да си има продавница или ресторан нешто што и да е? Или мора да е на комјунити лот по башка? :?:

19. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Sims 3

Мислам дека со Опен Фор Бизнис можеше и дома да си отвориш. Кога ја играв јас си отворив антикварница и продавница за украси. :)

20. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Sims 3

Мене не ми е јасно каде работат а каде спијат? :?:

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.