Sims 3 Зависи од среќата на симсот дали ќе ти се полнат тие за глад, енергија и др. Ако ти е во лошо расположение ќе ти се намалуваат наместо да ти се зглемуваат.
Sims 3 ја обожавам играва ама неможам да ја симнам од интернет (нејке ) а нз од кај да ја купам ,ако некој ја има купено нека каже кај ја има??
Sims 3 Ја има во Југотон. Ама скапичка е. Двојката мислам дека е околу 500 денари, али новата е 50 евра. Без додатоци и тие се плаќаат плус Најди некој другар/ка нека ти ја симне и на цд. Сигурно некој околу тебе ја има или ќе ти напрви услуга. Нема потреба да фрлаш толку пари (освен ако имаш вишок )
Sims 3 Има и полесен начин - впиши во конзолата за шифри testingcheatsenabled true и потоа shift + click на поштенското сандаче - од понуденото мени одбери make all happy и ќе го избегнеш ризикот од оваа машината
Sims 3 А бе правам забава цело време им правам муабет на сите и после ми кажува дизастер од забавата . Е што треба да направам за да си поминат убаво? А сега ми се појави дух во куќата, една точка се шеташе цела вечер по куќата, гледаше тв, јадеше и ги гледаше рибите во аквариумот, страв ме фати . Дали пак ќе го има, како можам да го истерам?
Sims 3 На забавата пушти музика, прави dance со сите, торти, шампањ....и нема да биде дизастер А за духовите, ако во близина имаш гробници избриши ги
Sims 3 За добра забава освен што ќе збориш, пушти музика, играј со нив Dance Together мислам дека има опција, направи базен па нека се бањаат, торти и јадења прај, ако имаш од оној предметон што е прскалка за во двор нека се прскаат... А за духот продај ги гробовите.
Sims 3 Јас. Мене ми е најјака. Кога ќе стане тинејџер детето го праќаш на училиште ама онака за стално, не за секој ден да иде и да се враќа. Живее во куќички со цимери и има органичен буџет па се мачиш да постигнеш, иде на предавања секој ден, има за учење многу, есеи, истражувања такви работи. И кога ќе заврши колеџ се враќа дома, онака нема дома одење. Баш ми е поразлично мене и ептен освежување зашо предходно ми здосади со фамилија само по дома. Можат неговите да го посетуваат од време на време...
Sims 3 Трба да зборуваш со нив,со сите да се чуствуват запоставено,пушти гласна музика,танцувај,спреми дринкс(од барот),Сервирај ја таа масата со јадење и плус ако знае да готве направи разни јадења(ако јадењата се перфект супер ),не оставај да не ти е чисто кога имаш парти(обавезно)тоа остава лош впечаток Стави им базен,некои игри за да се забавуват И не оставај сметките неплатени или весник да не ти е прочитан мислам рециклирај го А за духот изгледа некој умрел па затоа А што шетал е духот од човекот на мене до сега тоа не ми се случило...
Sims 3 Ако има дух сигурно некаде тука имаш и урна или споменик за гроб, ако сакаш да не ти излегува духот избриши го.
Sims 3 sims 2 university??јас ја имав порано на ком и мн ја играв ама по греска си ја избришав а цд го неам а инаку мн е интересна има мн нови раб голем ,избор на облеки и ствари за дома и сваста има јака е ептен
Sims 3 Абе зошто неможам да ја унинсталирам Симс 2 и да ја инсталирам наново? Онаа Еротик Џримс ја унинсталирав и избришав, а пак ја има. И сега ами? И никако не ми дава Симс 2 основата да ја унинсталирам............ Сакам да си ги играм Bon Vojage, Open for Business и да си ги ставам и мебелите и облеките што си ги симнував... Оваа Еротик не ми ги поддржува, и сега како, ем е унинсталирана ем пак ја има. Е не е можно
Sims 3 Или симни си од оние програмчињата што се специјално за анинстал, тие чистат се не оставаат трага. Нешто ко доместос за компјутери му доаѓа
Sims 3 Убава е но не нуди некои големи можности, исто како и секој студент,учат и забавуваат... Има да алишта и мебел но малку се... Би ти препорачала да си спуштиш алишта и мебел и да не си ги бришиш претходните Ти треба од оние таблите за јадење,па вециња и маси... Треба музика и бармен... Да зборуваш со сите,а за да ти е забавата онака до највисоко ниво мене ми успеало кога сум славела роденден или свадба... иначе кога ќе ти излези духот напиши ја шифрава move_objects on и оди во buy mode и селектирај го духот и избриши го,потоа најди го споменикот и него избриши го
Sims 3 Хм, можам ли да си отворам продавница во куќата што ќе си ја изградам на опен фор бизнис? Значи да живее таму и да си има продавница или ресторан нешто што и да е? Или мора да е на комјунити лот по башка?
Sims 3 Мислам дека со Опен Фор Бизнис можеше и дома да си отвориш. Кога ја играв јас си отворив антикварница и продавница за украси.