Sims 3 Фала ви дечки, кога ќе ми дојдеа на забава само муабет им правев и после само дизастер ми вика . А духот веќе го нема, само една вечер беше, никој не ми е умрен ни имам гробишта, така само една жолта точка ми се појави и си се чуствуваше како дома. Ајде да пробам за наредна забава да видам што ќе направам
Sims 3 А како да ја отворам? Има некоја посебна опција? Или само си преградувам за да речеме продавница и си местам и ми идат купувачи?
Sims 3 Да офи... кај телефонот ке одиш исто ко да се јавуваш и има едно start home business... Откако ќе го напреш то ќе си напреш продавница во ќуќата,ќе си ја уредиш,ќе ставиш цени и на тел ќе побараш вработени
Sims 3 знае некој како се пушта играта the sims castaway од кога ке се инсталира,нз како да ја уклучам а не треба да ја кракувам
Sims 3 Малку сум досадна, ама ме интересира, дали можам да си отворам повеќе бизниси во една продавница, на пример, да имам и бутик и кафе бар, библиотека... И од каде да најдам на пример онакви за по продавниците што ги има, како тезги со овошје и од тие фрижидерите? И дали ако си отворам бутик, треба да ставам од тие шкафчињата што ми се за во спална соба?
Sims 3 можеш да имаш повеќе раб во едно ,на пр да напраиш и бутик и маркет,а за во бутикот неможеш да стаиш од обичните шкавчиња за во спална туку имаш др специјални од кој ке можат да купуваат симсовите облеки а
Sims 3 Од тие има само во community lot.Можеш да купиш community lot и откако ќе го купиш да одиш таму заедно со сопственикот и да го уредуваш Да можеш само вработените нема да можат да се снаоѓаат добро,најголема добивка ќе имаш од бутикот и од цвеќарата Можеш и нив,можеш и други маси да ставиш а има и едни специјални ко полици се кај масите,незнам дали си играла апартмент лајф(ако си играла ќе ти текне за кои полици зборувам )
Sims 3 Направив мало хотелче, со 3 соби во мојата куќа, со ресторан, дали ќе можам да ги издавам собите?
Sims 3 Мислам дека треба да го ставиш 2-то цеде Се двоумам...Незнам дали да ја купам Sims 2 University или Sims 2 Open for Buisniss
University не е некоја убава има некој измени во мебелот и облеката а друго не .. имав јас едно дене со многу ја сакаше една девојка но кога таа си го заврси шолото ја снема и детето остана само тажно
Симс 3 ја имам играно и многу е интересна ама многу сецка ја имам инсталирано од цедиња значи 2 се цедиња и се исталируват мн е лесно..Би ти препорачала да си ја купеш 100 денари е цедето отколку да ја симнеш и си напунеш вируси
Не офи... можеш само мебелот да го продаваш внатре, а соби да издаваш не.. иначе за сите оние кои се малце по перверзни и безобразни од тука Спојлер http://nene.sexysims2.com/index2.php можите да си спуштате предмети наменети за секс,вибратори триста чуда интересни,треба само да се зачлените
Вчера си направив фарма. Сега тој дедото ќе го правам градинар, штета што не може животинки да си донесам.