Можам во исто време да ја имам исталирано симс 3 и симс 2, на еден комп? Сега ја имам 3јката, и дали би можела паралелно и 2јката да ја ставам, без да ја бришам оваа. Јас би пробала, ама да не ја симнувам џабе да прашам прво
Хм мене не ми дава да ги симнам... Ти проба? Еве ова ми го дава кога ќе стиснам на линкот за даунлоад No cookies found! No valid SXS2 login could be found. Please note that you must be logged into SXS2 to use this server. Reasons for this not working are: If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security. Try allowing "sexysims2.com" in your security software for cookies. MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download. Generated by getfile.php
Има има... Побарај убаво, има опција за симс 2 и за симс 3. Јас ја управив, во ред е се појавувало така зашто морам да стиснам remember me кога се најавувам Си ги симнав тие што ми се бендисуваа, вечер ќе ги испробам
Можам ли да ги преселам во друга куќа без да ги ставам таму како корпа што е? Ако ги ставам таму ми вика дека се што постигнале ќе се избрише и ќе ми бидат brand new и ќе морам се од почеток да почнам, а неќам така.
Можеш да ги преселиш,немат врска то шо пишит.Само мебелот ќе го продадат од куќата,иначе врските меѓу нив,парите,работата и спомените ќе им останат не се бришат # How do I get the files into my game? * You must unzip the files into this folder: ...My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads For more info about WinZip go here. You can also use any other program that handles zips such as WinRar, 7Zip (free - I recommend this one). If you don't have a folder called Downloads in the Sims2 folder you must create it yourself and then put the .package files there. To have a clothing show up in your game you must download the outfit and the mesh (the link is under each outfit). That's it! Ете најубаво објаснато
Стварно? Така уште кога сум во градот нели има да се иселат ама ми ја дава таа порака, значи не важи?
од овај линкот шо е за sexy sims а и имам пробано да далнодирам од други страни такви работи некој ситници и никако не можам да се снајдам..ако можи линкој да ми дајте откај шо далнодирате вие.
Можеби си кликнала на копчето кај што се менува резолуцијата на сликата. Пробај кликни повторно на него. Само, незнам точно кое копче беше, мислам дека тоа со трите точки, ама не сум сигурна.
Па тоа перверзнотиите Ми ги дава замаглено, со коцкички на пример опцијата рецимо Blo**ob и ја дава со коцкички замаглени како кога мочка. Зошто?! Треба ли да симнам нешто за да ми ги покажува голи?
Таквите mods (како што се перверзните активности ) не ти ги препорачувам затоа што голема е веројатноста да ти се зафркни од нив А што се однесува до цензурата, треба да download-ираш nude patch, кој исто така не го препорачувам ... :geek:
Nude patch ти кажа blumarine,ама не прави проблеми јас овие си ги имам спуштено сите и до сега не ми прават проблеми,немам nude patch од шо ми е мрза да барам и да спуштам.. јас прев 3јки до сега уживаат овие симсовите со вибраторот и со еден тепих