Леле ај помош, неможам да го најдам Симнував нешто ама пак замаглени ги дава. ај линк дајте ми ве молам
Јас ги симнав тие што се за симс 3 (малку се) ама не знам како да ги инсталирам. Никако не успева ги нема во играта.
Како да си симнам облеки, мебел, куќи и слично за Симс 2? Ги наоѓам во зип формат, ама не знам како се инсталираат. Може помош?
Отпакувај ги и тоа отпакуваното копирај го во папката даунлоадс што треба да се наоѓа во играта, т.е. таму кај што ти е инсталирана. Ако немаш таква папка направи си. Downloads мора така да се вика Или еве ти, ама на англиски поубаво објаснето Double click in the zip/rar to descompress the files. You'll get the Package files and read me from us. Place objects, skins, walls and floors on the following path: "C:\Documents and Settings\**Your computer**\ My documents\EA Games\The Sims 2\Downloads" If you don't have a Downloads folder you can create one. You can put objects at subfolders within your Downloads folder but you CAN'T do this for skins. Skins must be at Downloads folder Јас од оваа страна си симнувам http://sims2.simcredibledesigns.com/
Си ја купив сега Опен фор бизнис Сега ја инсталирам Ама го ставив цедето и чекам да се појави нешто а нема ништо Сега пробувам да отворам ама ништо не излева Ако некој знае нека каже што е проблемот
2-ката симс 2 опен фор бизнис...Сега ја инсталирав пред некое време ама наместо симс 2 опен фор бизнис ми се појави симс 2 фрее тајм И сега зошто така
Ако ги инсталирам сите додатоци на 3јката ќе ги има сите наеднаш или како? или само по еден додаток може да играш, не сите во исто време....Ќе си има посебни фајлови за вклучување на секој додаток или се во едно. Оддамна ја немам играно па не ми текнува како беше
На 2јката беше сите додатоци си се вклучвеа наеднаш,откако ќе ги инсталираш па би требало да е и кај 3јката така
Јас ја имам инсталирано СИМС 3 ама не сака да ми се оклучи ми бара цд а јас ги немам цедињата бидејки ги зедов од една другарк само за да ја инсталирам а кога беа во мене цедињата го ставав кракот и одма ми се оклучуваше а сега не се во мене цедињата КАКО да ја оклучам
Јас имав Симс 3, ја кракував и без проблем за играв без цд. Вчера ги спуштив сите додатоци, ги инсталирав, и удрив крак на последната Late Night и несака. Ми бара цд, пишува No disc found. Инаку на почеток не прашуваше дали сакам апдејт, кликнав не. И сема се мислам дали има шанси да е ради апдејтот или пак може треба на сите делови кракови по ред, не само на последниов...или нешто трето. Чаре?
Алиса, може кракот не е во ред. Симни си нов Мене така ми правеше на Симс 2 Делукс, па симињав по башка крак па така ја средив. Ако не бива, ун инсталирај го тој додаток и играј ја без него
Средив. Фала сепак Инаку било до Fast Lane. Не била компатибилна со целата игра, требало прво легален апдејт па после оваа. Затоа го избришав овој додаток и сега сите си работат супер. Плус за да работи Late Night треба да се менуваат некои имиња во фајловите на играта. Утепав цел ден на ова вчера, па ако некој друг има проблем со ова нека ми пише лп, специјализирав
И ова пиратеријата не е лесна работа, кажи, а? Во почетокот кога бев лаик за симс изнаспуштав 300 верзии од секој додаток, одвај ги средив. Поентата е base game да е компатибилна со додатоците (тие бројчињата во долниот лев агол од game launcher-от). При секое инсталирање на додатоците треба да се апдејтира (ако побара апдејт за да ги усогласи верзиите) и секој додаток да се кракува по инсталацијата. Јас ги спуштам од isohunt.com, некако ми се најбезбедни.
Остај, маки На виндоус знам да ги средам, ама сум прилично нов корисник на мек и иди снајди се. Нема luncher и пошо играва е мајкрософт, а ова ејпл и сосема различно иде. И плус многу е потешко тука да ставиш пиратерија, и да не го заборавам фактот што едвај наогам торенти за игри компатибилни со мек, нема избор, сакала-нејкела еден торент е и мора да се снаоѓам со тој. Ич не е лесна работа