Ја купив пред некое време но ми викаше дека немам некоја графичка плоча .. не се сеќавам баш што беше проблемот .. а умирам за да ја играм и моментално сум на симс 2.. но ми здосади
Вие барем ја имате 2 јас ни таа ја немам Инаку од кај ја симнавте и како?Се надевам дека барем оваа ќе можам да симнам бидејќи 3 ми е многу сложена
не ја симнав, тешко да ќе ја има на нет. Ги има на секој чекор кај што продаваат пиратски филмови, 100 денари е со сигурност
Вчера цел ден го симнував торентот. Го симнав, направив mount, моментално играта се инсталира па ќе видиме. Ќе пишам што сум направила ))
Луѓе ај ве молам некој ако знае каде да го копирам кракот го копирав и во фолдерот каде што ми е инсталирана и на Sims 3 lаuncher па и на иконата ама пак не сака.Прво кога го копирав ми ја пушти ама само што мислев дека ќе сака нешто ми се појави да го ставам CD-то.Пробав и со двете CD-ња ама не сака.Фала однапред
Јас ја купив од таму каде се продаваат цедиња ама не е оргинал на две цедиања е 100 ден......Ама инсталирах га и сега нешто неќе да се оклуче...Трра цеде а во компјутерот има цеде...Ајде ако некој ја има купено се 2 цедиња и инсталирано нека ми пише.....
Јас ја купив од таму каде што се продават цедиња за 100 ден...И ја инсталирав ама незнам зошто сега кога сакам да ја оклучам ми бара цеде а во ком има цеде....
5 btw од кабелнет серверот може да си ја симните.Се симнува во делови, 8 се вкупно и после тие се екстрактираат во папка посебна за играта и на крај стискаш на сетупот ќе се инсталира сама и ајде да плешиме. http://www.kabelnet.net.mk
За шифри прочепкајте на google - Sims 3 PC Cheats Јас некако немам среќа со пиратските цедиња, кое и да го купам не работи. Има некое место кај што можам да купам CD што сигурно ќе работи?
За симс 2, јас ја купив пред бисер. И ми работеше. т.е. и сеуште ми работи,само што монотона ми стана веќе.
Да ве прашам нешто за симс 3.......да не знаете како во една игра да направам 2 или повеке семејства.....има само старт њу гејм нема за ново семејство